iPad 2 /3 / 4 Hoes – Stof – Zwart – 360° Draaibaar – GIC (Heerstaaien) ▷

iPad 2 /3 / 4 Hoes - Stof - Zwart - 360°  Draaibaar - GIC in Heerstaaien

Geschikt voor: Apple iPad 2 | Apple iPad 3 | Apple iPad 4

Bescherming.

iPad 2/3/4 Hoes – Stof – Zwart – 360° Draaibaar – is een zeer degelijke en stevige hoes om uw iPad mee te beschermen. Deze Hoes is op maat gemaakt voor de iPad 2,3 en 4 (retina). De totale iPad blijft goed beschermd in deze hoes. De hoes kan goed dicht gedaan worden door middel van het elastiek wat aan de voorkant van de hoes vast zit. Deze zorgt er voor dat de hoes goed gesloten blijft als de iPad bijvoorbeeld wordt meegenomen in een tas.

Niet onbelangrijk is dat alle knoppen (volume knop en aan en uit knop) gewoon bereikbaar zijn als de iPad in de Hoes zit. Ook het oplaadslot onderaan en de camera zijn vrij om te gebruiken. De iPad hoeft dus nooit uit de hoes gehaald worden.

iPad Modelnummers.

Deze iPad hoes is op maat gemaakt voor iPads met de volgende modelnummers (zie achterkant van uw iPad): A1458, A1459, A1460, A1416, A1403, A1430, A1395, A1396 en A1397.

Sleep & Wake-up functie.

Bij het sluiten van de iPad hoes gaat de iPad automatisch in slaapstand. Eigenlijk hetzelfde als er op de “uitknop” bovenaan wordt gedrukt. Zodra de iPad hoes weer wordt geopend, gaat de iPad ook weer automatisch aan. Dit wordt veroorzaakt door de magneet die is verwerkt in de voorkant van de hoes.

Standaard.

Deze iPad Hoes biedt niet alleen hele goede bescherming, maar is ook nog eens een standaard. De iPad kan rechtop gezet worden door de gleuven die in de hoes verwerkt zitten. Zo kan er makkelijk bijvoorbeeld een film bekeken worden of een spelletje worden gespeeld.

Het handige van deze hoes is dat hij 360° kan draaien. Dat komt bij de standaard tot uiting. Als de hoes nu namelijk 90° wordt gedraaid, kan de hoes niet alleen in “landschap” stand (in de breedte) maar ook in “portret” (in de lengte) worden neer gezet. Handig als de bekeken app alleen in portret stand kan worden gebruikt.

Materiaal.

Deze iPad hoes is gemaakt van kunststof welke aan de buitenkant is voorzien van stof (stevig). De Suéde binnenkant heeft een fluwelen feel en verkleint de kans op krassen op het scherm nog meer. Al met al een zeer geschikte hoes voor zowel zakelijk als privé gebruik. Door het elastiek kan de iPad hoes goed gesloten worden en zeer geschikt om mee te nemen in de tas naar school.

  • De gehele iPad wordt in deze hoes beschermd.
  • Alle knoppen zijn beschikbaar als de iPad in de hoes zit.
  • Met sleep en wake-up functie.
  • Ook te gebruiken als standaard.
  • Aan de buitenkant voorzien van stevige stof.

(EAN code: 8719481993108 ) (ID: 9200000076043047 GIC) Zal je straks ook opnieuw make up aanschaffen in Heerstaaien ? iPad 2 /3 / 4 Hoes - Stof - Zwart - 360°  Draaibaar - GIC in Heerstaaien

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “iPad 2 /3 / 4 Hoes – Stof – Zwart – 360° Draaibaar – GIC” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Alphen-Chaam (Nederland).

Winkels in Alphen-Chaam

Er zijn veel manieren om deals te bestellen in Heerstaaien.


Er bestaan tal van shops nabij Alphen-Chaam.

Misschien zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl iPad 2 /3 / 4 Hoes - Stof - Zwart - 360°  Draaibaar - GIC in Heerstaaien