Huawei Nexus 6P Booktype Hoesje Roze Bloesem (Zuidwolde) ☆☆☆☆

Huawei Nexus 6P Booktype Hoesje Roze Bloesem in Zuidwolde

Geschikt voor: Huawei Nexus 6P

Huawei Nexus 6P Booktype Hoesje Roze Bloesem

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123349362 ) (ID: 9200000072245541 Telefoonhoesjestore.nl) Zal je straks eveneens terug parfum bestellen in Zuidwolde ? Huawei Nexus 6P Booktype Hoesje Roze Bloesem in Zuidwolde

Online in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Huawei Nexus 6P Booktype Hoesje Roze Bloesem” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Bedum (Nederland).

Bestellen? in Bedum

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Zuidwolde.


Er zijn veel shops nabij Bedum.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl Huawei Nexus 6P Booktype Hoesje Roze Bloesem in Zuidwolde