Huawei Mediapad T1 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover (Duivendrecht) ☆☆☆

Huawei Mediapad T1 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover in Duivendrecht

Geschikt voor: Huawei Mediapad | Huawei Mediapad T1 7

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Huawei Mediapad T1 7.0.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Huawei Mediapad T1 7.0 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Huawei Mediapad T1 7.0 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719177029784 ) (ID: 9200000049487731 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens terug kleding aanschaffen in Duivendrecht ? Huawei Mediapad T1 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover in Duivendrecht

Shoppen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Huawei Mediapad T1 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Ouder-Amstel (Nederland).

Online in Ouder-Amstel

Er zijn verschillende manieren om deals te zoeken in Duivendrecht.


Er zijn tal van winkels nabij Ouder-Amstel.

Misschien wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Huawei Mediapad T1 7.0 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, blauw , merk i12Cover in Duivendrecht