Huawei Mediapad 7 Classic Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, rood , merk i12Cover (Langerak) ☆

Huawei Mediapad 7 Classic Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, rood , merk i12Cover in Langerak

360 Multi-stand Slim Case voor Huawei Mediapad 7 Classic (Tablet Hoesje).
Deze universele slim case is geschikt voor uw Huawei Mediapad 7 Classic. Veilig bevestigd in de slim case is uw toestel goed beschermd tegen krassen en de kans op andere schades tijdens normaal dagelijks gebruik.
Betrouwbare bevestiging
De hoes is vervaardigd van PU leer met een microvezel binnenvoering om krassen aan uw Huawei Mediapad 7 Classic te voorkomen. Aan de binnenzijde vindt u tevens het roteerbare gedeelte met vier stevige bevestigingsklemmen. Deze klemmen vallen over de vier hoeken van uw Huawei Mediapad 7 Classic en stevige elastieken banden houden het toestel stevig op zijn plaats. Dit zorgt voor een betrouwbare bevestiging in de case.
Multi-stand 360 graden draaibaar
De multi-stand maakt het mogelijk om uw Huawei Mediapad 7 Classic op een tafel of bureau te positioneren, zonder hem vast te hoeven houden. U heeft hierbij de keuze uit een horizontale (landschap) of verticale (portret) positie. Handig voor het voeren van Skype-gesprekken, het bekijken van films en andere media of om een diapresentatie van foto`s te bekijken.
De magneet sluiting zorgt ervoor dat de cover gesloten blijft en uw scherm vrij van krassen tijdens het meenemen van de Huawei Mediapad 7 Classic in bijvoorbeeld een tas. Met dank aan twee extra vakjes kunt u ook nog pasjes of visitekaartjes opbergen in de slim case.
Dit tablet hoesje is een voordelige optie voor wie op zoek is naar goede bescherming en de mogelijkheid de tablet 360 graden te kunnen draaien in de case. (EAN code: 8719177212902 ) (ID: 9200000049520917 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug kleding aanschaffen in Langerak ? Huawei Mediapad 7 Classic Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, rood , merk i12Cover in Langerak

Tafelen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Huawei Mediapad 7 Classic Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, rood , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante computer Hoesjes in de regio van Coevorden (Nederland).

Winkels in Coevorden

Er zijn verschillende opties om items te bestellen in Langerak.


Er zijn tal van winkels nabij Coevorden.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Huawei Mediapad 7 Classic Hoes met handige 360 graden stand, Multi-Stand Slimfit Case, rood , merk i12Cover in Langerak