Honor 8 Bookcase Hoesje Slapende Uil (Ewijk) ☆☆

Honor 8 Bookcase Hoesje Slapende Uil in Ewijk

Geschikt voor: Honor 8

Honor 8 Bookcase Hoesje Slapende Uil

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123285745 ) (ID: 9200000072038896 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je straks eveneens opnieuw make up aanschaffen in Ewijk ? Honor 8 Bookcase Hoesje Slapende Uil in Ewijk

Tafelen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Honor 8 Bookcase Hoesje Slapende Uil” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Beuningen (Nederland).

Bestellen? in Beuningen

Er zijn veel manieren om items te vinden in Ewijk.


Er zijn veel winkels nabij Beuningen.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Honor 8 Bookcase Hoesje Slapende Uil in Ewijk