Hoes voor Viewsonic Viewpad 100q, Cover met Fragile Print, Wit, merk i12Cover (Oostkapelle) ☆☆☆

Hoes voor Viewsonic Viewpad 100q, Cover met Fragile Print, Wit, merk i12Cover in Oostkapelle

Geschikt voor: Viewsonic Viewpad 100Q

Advies verkoopprijs: €26.95

Viewsonic Viewpad 100q hoesje.
Deze universele PU leren case met een stoere “Fragile” Print op de voorkant is geschikt voor uw Viewsonic Viewpad 100q.

Degelijke materialen voor een optimale bescherming.
Deze stoere tablet hoes beschermt uw Viewsonic Viewpad 100q onder alle omstandigheden. Dankzij de stevige PU leren cover kunt u uw tablet veilig opbergen en vervoeren in bijvoorbeeld een tas, rugzak of koffer. De stevige cover biedt bescherming tegen stoten en krassen aan uw Viewsonic Viewpad 100q. De binnenzijde van de hoes is voorzien van een zachte voering om te voorkomen dat er vervelende krassen aan uw Viewsonic Viewpad 100q ontstaan wanneer deze veilig opgeborgen zit in de case.

Met handige standaard.
De case is voorzien van een handige standaard zodat u uw Viewsonic Viewpad 100q gemakkelijk rechtop neer kunt zetten in de landschap positie. Dit maakt het mogelijk om uw Viewsonic Viewpad 100q te gebruiken als digitaal fotolijstje of kunt u genieten van allerlei media, zonder de tablet in de hand te hoeven houden.

Snelle maar effectieve bevestiging.
U kunt de Viewsonic Viewpad 100q veilig en snel in de hoes bevestigen dankzij een simpel, maar betrouwbaar bevestigingssysteem met twee stevige elastieken banden in elke hoek. In het hoesje zit nog een extra lusje om optioneel een stylus te bevestigen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met stoer “Fragile” motief op de cover
De voorkant van de hoes is voorzien van een stoere “Fragile” print. Het hoesje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies uw favoriete kleur en haal met deze case een stoer en praktisch accessoire in huis voor uw Viewsonic Viewpad 100q.

De case is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778725422 ) (ID: 9200000026884309 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens terug speelgoed kopen in Oostkapelle ? Hoes voor Viewsonic Viewpad 100q, Cover met Fragile Print, Wit, merk i12Cover in Oostkapelle

Winkelen in Zeeland

Meestal wordt jouw bestelling “Hoes voor Viewsonic Viewpad 100q, Cover met Fragile Print, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Veere (Nederland).

Winkels in Veere

Er zijn veel opties om items te zoeken in Oostkapelle.


Er zijn tal van shops nabij Veere.

Misschien wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Hoes voor Viewsonic Viewpad 100q, Cover met Fragile Print, Wit, merk i12Cover in Oostkapelle