Hoes voor de Hp Omni 10 , Multi-stand Case, Blauw, merk i12Cover (Molenbaix) ☆☆☆

Hoes voor de Hp Omni 10 , Multi-stand Case, Blauw, merk i12Cover in Molenbaix

Geschikt voor: Hp Omni 10

Advies verkoopprijs: €30.95

Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Hp Omni 10.

Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Hp Omni 10 door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw tablet vrij toegankelijk blijven in de case.

De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.

De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt gebruik van klittenband, waardoor uw Hp Omni 10 in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek. Handig voor als u wilt lezen, films wil kijken of wil typen.

Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor uw Hp Omni 10. De tablet cover wordt gesloten met een stevige elastieken band.

De buitenmaat van de hoes is: 288 x 200 mm

De hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778529280 ) (ID: 9200000027685303 i12Cover) Ga je straks ook terug parfum bestellen in Molenbaix ? Hoes voor de Hp Omni 10 , Multi-stand Case, Blauw, merk i12Cover in Molenbaix

Tafelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Hoes voor de Hp Omni 10 , Multi-stand Case, Blauw, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Celles (Ht.) (België).

Winkels in Celles (Ht.)

Er zijn veel manieren om items te vinden in Molenbaix.


Er bestaan veel winkels nabij Celles (Ht.).

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Hoes voor de Hp Omni 10 , Multi-stand Case, Blauw, merk i12Cover in Molenbaix