“Hoes voor Cresta Ctp990, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover” (Vottem) ☆


Geschikt voor: Cresta Ctp990

Advies verkoopprijs: €27.95

Cresta Ctp990 Hoes.
Deze universele PU leren case met een stoere “Fragile” Print op de voorkant is geschikt voor uw Cresta Ctp990.

Degelijke materialen voor een optimale bescherming.
Deze stoere tablet hoes beschermt uw Cresta Ctp990 onder alle omstandigheden. Dankzij de stevige PU leren cover kunt u uw tablet veilig opbergen en vervoeren in bijvoorbeeld een tas, rugzak of koffer. De stevige cover biedt bescherming tegen stoten en krassen aan uw Cresta Ctp990. De binnenzijde van de hoes is voorzien van een zachte voering om te voorkomen dat er vervelende krassen aan uw Cresta Ctp990 ontstaan wanneer deze veilig opgeborgen zit in de case.

Met handige standaard.
De case is voorzien van een handige standaard zodat u uw Cresta Ctp990 gemakkelijk rechtop neer kunt zetten in de landschap positie. Dit maakt het mogelijk om uw Cresta Ctp990 te gebruiken als digitaal fotolijstje of kunt u genieten van allerlei media, zonder de tablet in de hand te hoeven houden.

Snelle maar effectieve bevestiging.
U kunt de Cresta Ctp990 veilig en snel in de hoes bevestigen dankzij een simpel, maar betrouwbaar bevestigingssysteem met twee stevige elastieken banden in elke hoek van de hoes. In het hoesje zit nog een extra lusje om optioneel een stylus te bevestigen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met stoer “Fragile” motief op de voorkant.
De voorkant van de hoes is voorzien van een stoere “Fragile” print. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies uw favoriete kleur en haal met deze case een stoer en praktisch accessoire in huis voor uw Cresta Ctp990.

De case is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778718769 ) (ID: 9200000026884400 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug klus gerief kopen in Vottem ?

Klussen in Luik

Meestal wordt jouw goed “”Hoes voor Cresta Ctp990, Cover met Fragile Print, Zwart, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Herstal (België).

Waar? in Herstal

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Vottem.


Er bestaan tal van shops nabij Herstal.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl