Hoes voor Ainol Novo 7 Crystal 2, Cover met Fragile Print, merk i12Cover (Hainin) ☆

Hoes voor Ainol Novo 7 Crystal 2, Cover met Fragile Print, merk i12Cover in Hainin

Geschikt voor: Ainol Novo 7 Crystal | Ainol Novo 7 Crystal 2

Advies verkoopprijs: €22.95

Ainol Novo 7 Crystal 2 Hoes.
Deze universele PU leren case met een stoere “Fragile” Print op de voorkant is geschikt voor uw Ainol Novo 7 Crystal 2.

Degelijke materialen voor een optimale bescherming.
Deze stoere hoes beschermt uw Ainol Novo 7 Crystal 2 onder alle omstandigheden. Dankzij de stevige PU leren cover kunt u uw toestel veilig opbergen en vervoeren in bijvoorbeeld een tas, rugzak of koffer. De stevige cover biedt bescherming tegen stoten en krassen aan uw Ainol Novo 7 Crystal 2. De binnenzijde van de hoes is voorzien van een zachte voering om te voorkomen dat er vervelende krassen aan uw Ainol Novo 7 Crystal 2 ontstaan wanneer deze veilig opgeborgen zit in de case.

Met handige standaard
De case is voorzien van een handige standaard zodat u uw Ainol Novo 7 Crystal 2 gemakkelijk rechtop neer kunt zetten in de landschap positie. Dit maakt het mogelijk om uw Ainol Novo 7 Crystal 2 te gebruiken als digitaal fotolijstje of kunt u genieten van allerlei media, zonder het toestel in de hand te hoeven houden.

Snelle maar effectieve bevestiging
U kunt de Ainol Novo 7 Crystal 2 veilig en snel in de hoes bevestigen dankzij een simpel, maar betrouwbaar bevestigingssysteem met twee stevige elastieken banden in elke hoek van de hoes. In het hoesje zit nog een extra lusje om optioneel een stylus pen te bevestigen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met stoer “Fragile” motief op de voorkant
De voorkant van de hoes is voorzien van een stoere “Fragile” print. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies uw favoriete kleur en haal met deze case een stoer en praktisch accessoire in huis voor uw Ainol Novo 7 Crystal 2.

De case is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778708654 ) (ID: 9200000026884398 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens terug kleding aanschaffen in Hainin ? Hoes voor Ainol Novo 7 Crystal 2, Cover met Fragile Print, merk i12Cover in Hainin

Klussen in Henegouwen

Meestal wordt jouw bestelling “Hoes voor Ainol Novo 7 Crystal 2, Cover met Fragile Print, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Hensies (België).

Bestellen? in Hensies

Er zijn veel manieren om deals aan te schaffen in Hainin.


Er zijn tal van winkels nabij Hensies.

Vaak wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Hoes voor Ainol Novo 7 Crystal 2, Cover met Fragile Print, merk i12Cover in Hainin