Guess Studs and Sparkle Book Case – Apple iPhone 7 (4.7″) – Goud (Kreek) ▷

Guess Studs and Sparkle Book Case - Apple iPhone 7 (4.7

Geschikt voor: Apple iPhone 7 (4.7”)

In dit unieke hoogwaardige tasje in book-style is je mobiele telefoon goed beschermd en toch altijd bij de hand. Het Guess-ontwerp maakt de beschermhoes een stijlvolle aanvulling voor de Apple iPhone 7 (4.7”). De populaire Guess cases zijn verkrijgbaar in verschillende mooie designs.

GUESS: echte blikvanger
Door de afwerking met onder andere het chique GUESS-logo, de opvallende studs en vlinders is het hoesje een echte blikvanger. Toon je modieuze kant en steel de show.

Goede bescherming
Je toestel komt niet in gevaar met deze beschermhoes. De hoes is vervaardigd uit hoogwaardig kunstleer. Hierdoor ziet de hoes er niet alleen modieus uit, maar wordt je smartphone ook beschermd tegen vallen, krassen en stoten.

Optimale gebruiksgemak
Je wilt je toestel goed beschermen zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. Deze Guess Book-case is erg gemakkelijk in gebruik. Er zijn bijvoorbeeld op specifieke plaatsen uitsparingen aangebracht zodat je je toestel gewoon kunt opladen, foto’s ermee kan maken of naar audio kan luisteren zonder dat je het toestel uit de case hoeft te halen. Door de handige speaker uitsparing is het zelfs mogelijk om een gesprek te voeren terwijl de case gesloten is.

Wallet-functie
De case is aan de binnenzijde voorzien van twee handige opbergvakjes om diverse pasjes op te bergen. Met deze hoes kun je jouw portemonnee in principe gewoon thuislaten.

Transparante achterzijde
De achterzijde is transparant waardoor het lijkt alsof er niets om het toestel zit, maar toch doet het zijn werk (bescherming). Tevens blijft het iconische Apple logo zichtbaar door de transparante achterkant.

• Dit betreft een origineel Guess product.

Geschikt voor:
Apple iPhone 7 (4.7”) (EAN code: 8719299024827 ) (ID: 9200000085576265 GUESS Watches) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Kreek ? Guess Studs and Sparkle Book Case - Apple iPhone 7 (4.7

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Guess Studs and Sparkle Book Case – Apple iPhone 7 (4.7″) – Goud” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Moerdijk (Nederland).

Online in Moerdijk

Er zijn verschillende manieren om artikelen te spotten in Kreek.


Er zijn tal van shops nabij Moerdijk.

Vaak kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Guess Studs and Sparkle Book Case - Apple iPhone 7 (4.7