GSMWise – Apple iPad Air 2 – 360 graden Draaibare Beschermhoes Cover Tablethoes met Multi-stand – Zwart (Noduwez) ☆☆☆☆

GSMWise - Apple iPad Air 2 - 360 graden Draaibare Beschermhoes Cover Tablethoes met Multi-stand - Zwart in Noduwez

Geschikt voor: Apple iPad Air 2

Met deze handige tablethoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad Air 2 tegen krassen en stoten! Door de rotatiefunctie van de hoes kan de tablet 360 graden rond gedraaid worden, zo kun je de tablet in elke situatie gebruiken! Lekker hangend op de bank of zittend aan tafel. De tablethoes is gemaakt van kunstleer waardoor de hoes een mooi uiterlijk krijgt! In gesloten toestand blijft het scherm van de tablet vrij van vuil en stof door het zachte materiaal aan de binnenkant van de hoes.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel liggend als staand kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een series of films, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel staand als liggend neer te zetten. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt. Voor alle aansluitingen, camera, knoppen en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.
Kenmerken

  • Beschermhoes tegen krassen en stof
  • Beschermd je gehele tablet
  • Merk: GSMWise
  • Materiaal: Kunstleer
  • Type cover: Book cover
  • Functionaliteit(en): 360 graden draaien, Magneetsluiting en Sta-functie

Dit product is geschikt voor: Apple iPad Air 2 (EAN code: 8719684016611 ) (ID: 9200000080668523 GSMWise) Ga je straks ook terug make up bestellen in Noduwez ? GSMWise - Apple iPad Air 2 - 360 graden Draaibare Beschermhoes Cover Tablethoes met Multi-stand - Zwart in Noduwez

Tafelen in Waals Brabant

Meestal wordt jouw item “GSMWise – Apple iPad Air 2 – 360 graden Draaibare Beschermhoes Cover Tablethoes met Multi-stand – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Orp-Jauche (België).

Online in Orp-Jauche

Er zijn verschillende manieren om artikelen te spotten in Noduwez.


Er bestaan veel winkels nabij Orp-Jauche.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl GSMWise - Apple iPad Air 2 - 360 graden Draaibare Beschermhoes Cover Tablethoes met Multi-stand - Zwart in Noduwez