Groomarang Activated Charcoal 100% natuurlijke Tandenbleker plus gratis bamboe tandenborstel. (Loon) ▷

Groomarang Activated Charcoal 100% natuurlijke Tandenbleker plus gratis bamboe tandenborstel. in Loon

Groomarang Active Charcoal And Coconut Shell poeder.

Onze Nieuwe Innovatieve Tanden Bleek Oplossing is anders en verbeterd, de combinatie van essentiële natuurlijke ingrediënten gemengd met een verfrissende Mint Orange Aroma. De actieve kool (Activated Charcoal) uit de bast van kokosnoten trekt onzuiverheden aan en bleekt en polijst zo je tanden op een 100% natuurlijke manier.

100% NATUURLIJK EN VEGAN VRIENDELIJK

Bij Groomarang bieden wij hoogwaardige, veilige en effectieve producten, Het tanden bleek is niet kunstmatig, GEEN gebruik Chemicaliën en is 100% vegan vriendelijk! Dus geschikt voor vegetariërs en veganisten.

HOE HET WERKT

Het is afkomstig uit een oud middel. Geactiveerde houtskool (Activated charcoal) is door de eeuwen heen gebruikt om mensen te behandelen die per ongeluk gif hebben ingenomen. Met het poreuze oppervlak hecht het aan toxines en onzuiverheden in het lichaam om ze uit lichaam te trekken.
Het werkt op dezelfde manier op plak, verkleuringen, tannine en vlekken op de tanden, deze op een veilige en efficiënte manier te verwijderen. En helpt je lach te verhelderen.

100% veilig om te gebruiken.

Geschikt voor iedereen, inclusief mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Mocht u problemen met uw gebit, tandvlees, kronen, implantaten of bij twijfel, raadpleeg eerst uw eigen tandarts voor gebruik. Activated Charcoal bevat géén schadelijke, irriterende of agressieve ingrediënten. Het poeder is een fijne, korrelige substantie.

Gebruiksaanwijzing :

* Voor de normale poetsbeurt gebruiken.
* Maak de bijgeleverde tandenborstel nat en dip het in de poeder.
*Begin nu 2 minuten lang goed te poetsen.
*Goed spoelen na gebruik.
*Doe dit twee keer per dag en je tanden worden geleidelijk lichter en glad.
*Met Groomarang 50gr potje kun je zeker 3 tot 4 maanden mee doen.

Inhoud :

Groomarang 50gram Activated Charcoal And Coconut Shell Poeder plus gratis een bamboe tandenborstel, (EAN code: 7434029370371 ) (ID: 9200000080327767 Groomarang) Ga je straks eveneens opnieuw parfum bestellen in Loon ? Groomarang Activated Charcoal 100% natuurlijke Tandenbleker plus gratis bamboe tandenborstel. in Loon

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Groomarang Activated Charcoal 100% natuurlijke Tandenbleker plus gratis bamboe tandenborstel.” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Tandenblekers in de regio van Waalre (Nederland).

Bestellen? in Waalre

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Loon.


Er zijn veel shops nabij Waalre.

Meestal zul je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Groomarang Activated Charcoal 100% natuurlijke Tandenbleker plus gratis bamboe tandenborstel. in Loon