Galaxy S3 Case Neo Hybrid EX Vivid Look – Geel (Locht) ☆☆☆

Galaxy S3 Case Neo Hybrid EX Vivid Look - Geel in Locht

Geschikt voor: Samsung Galaxy S3

De bumperhoesjes, ook wel bumper cases genoemd, zitten om je Galaxy S3 heen. Hierdoor blijft de voor- en achterkant van je Galaxy S3 zichtbaar.

Daarnaast zorgt het bumperhoesje voor bescherming. Wanneer je je Galaxy bijvoorbeeld op tafel legt, zal deze steunen op de bumper. Dit voorkomt krassen en andere beschadigingen.

Geïnspireerd op SGP Neo Hybrid EX SPIGEN Metal, Geel

Wilt u uw iGalaxy beschermen met inachtneming van het ontwerp? De bumper voor de Galaxy S3 van NEO Hybrid EX is de oplossing! Inderdaad, de Bumper is een siliconen bumper dat perfect past bij de contouren van je Galaxy S3 en is met precisie gesneden! Het maakt het ook eenvoudig toegang tot alle knoppen en poorten van uw Galaxy S3 te hebben. NEO Hybrid EX Bumper zorgt voor bescherming tegen schokken, trillingen en krassen. Zelfs geplaatst op een tafel, is het scherm beschermd door de siliconen gedeelte dat het toestel licht verhoogd!

In combinatie met een polycarbonaat afwerking wordt uw Galaxy S3 stijlvol beschermd.
De bumper is voorzien van een Ultra Crystal scherm film die een volledige bescherming van uw Galaxy S3 mogelijk maakt.

Inclusief:

Screenprotector!

Gratis thuisbezorgd

(EAN code: 7081258823651 Altijd goedkoop met Goedkopehoesjes.nl!) (ID: 9200000047489512 Goedkopehoesjes.nl) Ga je straks ook terug speelgoed bestellen in Locht ? Galaxy S3 Case Neo Hybrid EX Vivid Look - Geel in Locht

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Galaxy S3 Case Neo Hybrid EX Vivid Look – Geel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Cranendonck (Nederland).

Winkels in Cranendonck

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Locht.


Er zijn veel winkels nabij Cranendonck.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Galaxy S3 Case Neo Hybrid EX Vivid Look - Geel in Locht