GALATA® echt lederen wallet case – booktype voor Microsoft Lumia 650 hoesje – Zwart (Klein-Dochteren) ☆

GALATA® echt lederen wallet case - booktype voor Microsoft Lumia 650 hoesje - Zwart in Klein-Dochteren

Geschikt voor: Microsoft Lumia 650

Echt lederen Wallet Case Met Stand Functie voor de Microsoft Lumia 650 uit onze exclusieve collectie van GALATA® ‘GALATA Ultra dun’. Deze stijlvolle case biedt optimale bescherming voor uw Microsoft Lumia 650. Door de snap-on behuizing geïntegreerd in het hoesje, wordt uw telefoon perfect beschermd tegen stoten en krassen, en zit deze extra stevig vast. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw toestel uit het hoesje valt.

Gebruiksgemak:

U kunt alle knoppen en functies van uw Smartphone gewoon gebruiken terwijl deze in de Case zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Het hoesje is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Het klep is geopend in een oogwenk, zodat de smartphone snel bediend kan worden.

Wallet:

Deze prachtige hoes is met zijn twee insteekvlakjes voor bank, creditcard of OV pas.

TPU Cover:

De rubberen kunststof frame waarin de Microsoft Lumia 650 wordt geplaatst, versterkt deze bescherming. Dit is geen goedkope plastic en gemaakt van zeer hoge kwaliteit flexibel rubber.

Sluiting:

Deze Flip Book Case heeft een magneetsluiting. Het voordeel van de magnetische sluiting is dat de flap niet zomaar openslaat. Het hoes is lekker gebruiksvriendelijk. Met één hand haal je het scherm tevoorschijn. Daarnaast kun je gewoon gebruik maken van alle functies van de telefoon, zonder het toestel van de cover af te halen.

Stand:

Dank zij zijn stand functie maak je in handomdraai van de case een handige standaard voor je smartphone, de horizontale positie is erg prettig voor het bekijken van video’s of foto’s.

Kenmerken:

  • Book-Style case van kwalitatief Leder.
  • Geïntegreerde Snap-On cover voor perfecte bescherming.
  • Handig extra vakje voor pasjes.
  • Stand functie(handig bij het bekijken van filmpjes)

(EAN code: 8718709302005 ) (ID: 9200000059009064 GALATA®) Ga je binnenkort eveneens terug klus gerief aanschaffen in Klein-Dochteren ? GALATA® echt lederen wallet case - booktype voor Microsoft Lumia 650 hoesje - Zwart in Klein-Dochteren

Webshops in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “GALATA® echt lederen wallet case – booktype voor Microsoft Lumia 650 hoesje – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Lochem (Nederland).

Online in Lochem

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te bestellen in Klein-Dochteren.


Er zijn tal van winkels nabij Lochem.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl GALATA® echt lederen wallet case - booktype voor Microsoft Lumia 650 hoesje - Zwart in Klein-Dochteren