Flipside 500 AW II Mica/Pixel Camo (Overrepen (Kolmont)) ▷

Flipside 500 AW II Mica/Pixel Camo in Overrepen (Kolmont)

Rugtas | Spatwaterdicht | Schokbestendig | 480 x 190 x 300 mm

Lowepro Flipside BP 500 AW II Fotorugzak Mica/Pixel Camo
De Lowepro Flipside BP 500 AW II fotorugzak maakt Lowepro’s visie op de allround fotorugzak voor actieve fotografen in één oogopslag duidelijk. Deze zeer ruime camerarugzak heeft een cameravak dat via het rugpand opent, waardoor je apparatuur veilig is voor grijpgrage vingers en dankzij de ingebouwde AW II-regenhoes weet je zeker dat je alle weersomstandigheden aan kunt. De Lowepro Flipside is dan ook niet voor niets een van de meest populaire fotorugzakken. Een fototas voor hikers, bikers en andere actieve buitensporters met volop ruimte voor je fotospullen en persoonlijke items. Toch heeft Lowepro deze cameratas nog verder weten te verbeteren met als resultaat de Flipside BP AW II serie.

Fotorugzak voor actieve buitensporters
De degelijke Lowepro Flipside BP 500 AW II is met 55×32,5x32cm de grootste camerarugzak in de serie en is uitgevoerd in zwart. In het cameracompartiment berg je een professionele spiegelreflexcamera op met een aangekoppeld 300mm f/2.8 objectief en diverse extra objectieven en/of flitsers. In het uitneembare bovenvak stop je al je persoonlijke spullen en in de ritsvakken is volop ruimte voor accessoires op. Het speciale CradleFit compartiment is geschikt voor een 15-inch laptop én een 10-inch tablet. Uiteraard is deze ruime fotorugzak ook bruikbaar voor het vervoer van een compacte systeemcamera-uitrusting. Je kunt er zelfs een compacte drone en accessoires mee vervoeren, zoals een DJI Mavic. In de gaasvakken aan de zijkant stop je een waterfles of een statief. Die zet je vervolgens stevig vast met de handige spanbanden.

Comfortabele en ruime camerarugzak
De hoogwaardige en comfortabele Flipside BP 500 AW II is voorzien van alle gemakken. Het gepolsterde achterpand van deze camerarugzak is gemaakt van ademend materiaal, wat het draagcomfort verhoogt. De ergonomisch gevormde schouderbanden zijn verstelbaar en voorzien van een borstband om de rugzak stabiel te houden, wat het draagcomfort eveneens ten goede komt. Je kunt de Flipside onder alle weersomstandigheden gebruiken want deze Lowepro fotorugzak heeft niet voor niets de toevoeging AW II. Hij is namelijk voorzien van een All Weather regenhoes om je kostbare fotoapparatuur te beschermen tegen de elementen. Je pakt de Flipside snel even op aan de grote, handige handgeep aan de bovenkant.

(EAN code: 0056035371325 Binnenmaat: 30 x 19 x 48 cm | Voor 1-2 pro dslr’s met 6 lenzen, statief, 15″ laptop | Welk type cameratas heb ik nodig?) (ID: 9200000080512143 Lowepro) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum kopen in Overrepen (Kolmont) ? Flipside 500 AW II Mica/Pixel Camo in Overrepen (Kolmont)

Shoppen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Flipside 500 AW II Mica/Pixel Camo” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Cameratassen in de streek van Tongeren (België).

Online in Tongeren

Er zijn verschillende manieren om deals te spotten in Overrepen (Kolmont).


Er bestaan veel winkels nabij Tongeren.

Vaak wil je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Flipside 500 AW II Mica/Pixel Camo in Overrepen (Kolmont)