Fenton RP125 Platenspeler hoogglans Wit (Huisduinen) ☆☆☆☆

Fenton RP125 Platenspeler hoogglans Wit in Huisduinen

Ingebouwde voorversterker | Toerental aanpasbaar

De RP125 is een strak met witte pianolak afgewerkte platenspeler met ingebouwde luidsprekers. Deze luidsprekers zijn niet zichtbaar want ze zijn onder de platenspeler geplaatst. De speler wordt compleet geleverd, dus met naald en element. Je kunt hem dus na ontvangst direct gebruiken en genieten van jouw LP’s.

De RP125 biedt de mogelijkheid om de platen van 7”, 10” en 12” af te spelen. De draaisnelheid is ook in te stellen zodat je altijd de juiste hebt, hierbij kun je kiezen uit 33⅓, 45 en zelfs 78 toeren. Een andere handige bijkomstigheid is de automatische stop functie, deze functie zorgt ervoor dat de draaitafel automatisch stopt met draaien nadat de plaat is afgelopen. Met deze functie zorg je ervoor dat de naald geen onnodige slijtage oploopt.

Met de Fenton RP125 is meer dan een platenspeler alleen, met deze speler heb je namelijk de mogelijkheid om je vinyl te digitaliseren. Je kunt de speler aansluiten op een computer via de meegeleverde usb kabel en met de meegeleverde software zet je alles makkelijk over naar mp3 formaat.

Kenmerken:

  • Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles
  • Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar)
  • Levering incl. software en usb kabel voor opname (mp3) via computer
  • Blauwe LED verlichting bij volumeknop en poten
  • Ingebouwde stereo luidsprekers
  • Hoofdtelefoon uitgang
  • Hoge kwaliteit behuizing met strakke pianolak finish
  • Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie
  • Schokabsorberende poten en flex ophanging

(EAN code: 8715693293746 ) (ID: 9200000079126793 Fenton) Zal je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Huisduinen ? Fenton RP125 Platenspeler hoogglans Wit in Huisduinen

Webshops in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Fenton RP125 Platenspeler hoogglans Wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Platenspelers in de regio van Den Helder (Nederland).

Waar? in Den Helder

Er zijn verschillende opties om deals te bestellen in Huisduinen.


Er bestaan veel winkels nabij Den Helder.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Fenton RP125 Platenspeler hoogglans Wit in Huisduinen