Exclusief Design Hoesje Belgische Vlag voor de Lenovo K6 (Porcheresse (Nam.)) ▷

Exclusief Design Hoesje Belgische Vlag voor de Lenovo K6 in Porcheresse (Nam.)

Geschikt voor: Lenovo K6

Een designhoesje met lipje is d� manier om jouw smartphone effectief te beschermen. Het lange lipje gaat van de achterkant van het hoesje over de voorkant heen en biedt hiermee een optimale gebruiksvriendelijkheid. De magnetische sluiting zorgt er namelijk voor dat het telefoonhoesje altijd goed dicht zit, maar laat zich toch eenvoudig met ��n vingerbeweging openen. Een opvallend kenmerk van dit design hoesje met lipje is de flexibele plastic case. Dit zorgt voor een stevige rand rondom je telefoon, waardoor valschade in de meeste situaties wordt voorkomen. Ook krassen aan de zijkant van het toestel door sleutels of andere scherpe voorwerpen behoren definitief tot het verleden. Onze hoesjes met lipje zijn met een uiteenlopende prachtige designs te bedrukken, maar vallen daarnaast op door de hoge functionatileit van het ontwerp. De hoesjes bevatten namelijk een ruim opbergvakje voor briefgeld of notities en twee pasjeshouders voor je bankpasjes, ID-kaart of OV-chipkaart. Hierdoor heb je deze zaken altijd bij de hand! Wil je er nog exclusiever bijlopen, dan kan dit uiteraard door je eigen hoesje te ontwerpen!

Kenmerken:

  • Geschikt voor de Lenovo K6
  • Gemaakt van de hoogste kwaliteit PU leer
  • Magnetische lipje voor het openen en sluiten
  • 1 opbergvakje voor notities en briefgeld
  • 2 pasjeshouders voor pasjes en kaarten
  • Leverbaar in elk gewenst design

(EAN code: 8718894385890 ) (ID: 9200000080016282 B2ctelecom) Ga je straks ook terug make up kopen in Porcheresse (Nam.) ? Exclusief Design Hoesje Belgische Vlag voor de Lenovo K6 in Porcheresse (Nam.)

Winkelen in Namen

Meestal wordt jouw goed “Exclusief Design Hoesje Belgische Vlag voor de Lenovo K6” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Havelange (België).

Bestellen? in Havelange

Er zijn veel manieren om artikelen aan te schaffen in Porcheresse (Nam.).


Er bestaan tal van shops nabij Havelange.

Misschien wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Exclusief Design Hoesje Belgische Vlag voor de Lenovo K6 in Porcheresse (Nam.)