ETNA KG959ZTA – Inbouw Gaskookplaat – Zwart (Haring) ☆☆☆

ETNA KG959ZTA - Inbouw Gaskookplaat - Zwart in Haring

Gas | 4 kookzones | Met wokbrander | Inbouw | 59 cm breed

De ETNA KG959ZTA gaskookplaat is een modern vormgegeven kookplaat met vier gasbranders, waarvan een speciaal ontworpen is om je wokpan optimaal te ondersteunen en voldoende vermogen te geven. De mat zwart geëmailleerde uitvoering is van hoge kwaliteit en ziet er bovendien strak en netjes uit. De handige draaiknoppen geven je gebruiksgemak, ook als je deze plaat in je caravan of op je boot wilt installeren. Deze kookplaat is gemakkelijk geschikt te maken voor gasflessen.

Eenvoudig omzetten naar gasflessen
Als je op je boot of in je stacaravan ook wilt kunnen koken zoals thuis, dan is deze gaskookplaat met een simpele conversieset zo om te bouwen. Daarna sluit je je gasfles aan en je kookplaat geeft je hetzelfde gebruiksgemak en levert dezelfde kwaliteit als in je keuken.

Veel regelmogelijkheden
Met de makkelijk te bedienen draaiknoppen regel je de gastoevoer traploos. Naast twee normale branders met een vermogen tot 1,75 kW krijg je een sudderbrander die je maximaal 1,00 kW levert. Speciaal voor wokgerechten heb je ook een krachtige 3-rings wokbrander met een maximaal vermogen van 3,50 kW, waardoor je pan snel heet genoeg is om al je ingrediënten snel dicht te schroeien en hun waardevolle voedingsstoffen vast te laten houden.

Handige veiligheidsopties
De geïntegreerde vonkontsteking zorgt ervoor dat je nooit meer lucifers of aanstekers hoeft te gebruiken om je gas aan te steken. Stel dat een plotselinge windvlaag je vlam uitblaast en jij hebt het niet door. Deze gevaarlijke situatie is bij deze gaskookplaat ondenkbaar. Geen vlam? Je gastoevoer wordt automatisch onderbroken en dat is een hele geruststelling.

Hoogwaardige horecakwaliteit
Door gebruik te maken van gietijzeren pandragers, hoogwaardig staal en een zeer sterke emaillaag, kun je van deze gaskookplaat vele jaren ongestoord dagelijks profijt hebben.

Kenmerken:
• De gaskookplaat bevat 4 kookzones
• Het vermogen per kookzone is 1750 / 1750 / 3500 / 1000
• De gaskookplaat is bedoelt voor inbouw
• Het materiaal van de kookplaat is geëmailleerd (EAN code: 8715393154859 ) (ID: 9200000073199535 ETNA) Zal je binnenkort eveneens terug speelgoed bestellen in Haring ? ETNA KG959ZTA - Inbouw Gaskookplaat - Zwart in Haring

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “ETNA KG959ZTA – Inbouw Gaskookplaat – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics in de regio van Cuijk (Nederland).

Waar? in Cuijk

Er zijn veel manieren om artikelen te bestellen in Haring.


Er zijn veel shops nabij Cuijk.

Vaak wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl ETNA KG959ZTA - Inbouw Gaskookplaat - Zwart in Haring