Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Sony Xperia XA Ultra – black (Sart-Eustache) ☆☆☆

Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Sony Xperia XA Ultra - black in Sart-Eustache

Geschikt voor: Sony Xperia XA Ultra

Docking station voor de Sony Xperia XA Ultra met MicroUSB connetor
Met deze stijlvolle docking station geef je jouw Sony Xperia XA Ultra een vaste plaats op je bureau of nachtkastje. Dit docking station is gemaakt voor toestellen met een MicroUSB connector. Dankzij de schuine stand heb je altijd een goed zicht op je beeldscherm. Met de meegeleverde kabel synchroniseer je je Sony Xperia XA Ultra met je computer of notebook.

Fraaie standaard en dock
Naast een fraaie standaard voor je apparaat is dit dock tegelijkertijd een oplaadpunt. Het dock is op te laden via de meegeleverde USB kabel. Zodra je Sony Xperia XA Ultra in het dock is geplaatst wordt hij voorzien van extra energie.

Bestel dit docking station voor je toestel welke geschikt is met een MicroUSB connector en voorzie je Sony Xperia XA Ultra van een stijlvolle standaard die hem tegelijk zal opladen.

  • Merk: qMust
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor de Sony Xperia XA Ultra
  • Handig oplaadstation voor op bureau of nachtkastje
  • MicroUSB aansluiting
  • Compact en uniek design
  • Bruikbaar met of zonder hoes
  • Eenvoudig te bevestigen of verwijderen

(EAN code: 8718722379091 ) (ID: 9200000073560966 Knaldeals.com) Ga je straks eveneens terug kleding kopen in Sart-Eustache ? Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Sony Xperia XA Ultra - black in Sart-Eustache

Online in Namen

Meestal wordt jouw artikel “Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Sony Xperia XA Ultra – black” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Dockingstations in de streek van Fosses-la-Ville (België).

Waar? in Fosses-la-Ville

Er zijn veel manieren om deals te spotten in Sart-Eustache.


Er zijn veel shops nabij Fosses-la-Ville.

Misschien wil je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Docking station met MicroUSB aansluiting voor de Sony Xperia XA Ultra - black in Sart-Eustache