Difrnce Dit8000 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, bruin , merk i12Cover (Boerenhol) ☆☆☆☆

Difrnce Dit8000 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, bruin , merk i12Cover in Boerenhol

Geschikt voor: Difrnce Dit8000

Diamond Class Case voor Difrnce Dit8000
Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Difrnce Dit8000.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Difrnce Dit8000 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Difrnce Dit8000 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.
De drie gleuven waarin u uw Difrnce Dit8000 kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778320573 ) (ID: 9200000022683644 i12Cover) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief bestellen in Boerenhol ? Difrnce Dit8000 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, bruin , merk i12Cover in Boerenhol

Webshops in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Difrnce Dit8000 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, bruin , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Sluis (Nederland).

Bestellen? in Sluis

Er zijn veel opties om items te vinden in Boerenhol.


Er zijn veel winkels nabij Sluis.

Misschien wil je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Difrnce Dit8000 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, bruin , merk i12Cover in Boerenhol