“Difrnce Dit 792301 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover” (Maasland) ☆☆☆


Geschikt voor: Difrnce Dit 792301

Difrnce Dit 792301 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Difrnce Dit 792301. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
360 graden draaibare Multi-standDe hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Difrnce Dit 792301 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Difrnce Dit 792301 of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Difrnce Dit 792301 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Difrnce Dit 792301. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Difrnce Dit 792301 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Difrnce Dit 792301 wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Difrnce Dit 792301 het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778694117 ) (ID: 9200000026838904 i12Cover) Ga je binnenkort ook terug klus gerief kopen in Maasland ?

Tafelen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “”Difrnce Dit 792301 Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, blauw , merk i12Cover”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Midden-Delfland (Nederland).

Bestellen? in Midden-Delfland

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Maasland.


Er zijn veel shops nabij Midden-Delfland.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl