Diamond Class Hoes voor Viewpia Tb 207 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover (Noord-Sleen) ☆☆☆

Diamond Class Hoes voor Viewpia Tb 207 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover in Noord-Sleen

Geschikt voor: Universeel

Diamond Class Hoes voor Viewpia Tb 207 met Rood-Wit-Blauw vlag motief. Deze universele hoes uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Viewpia Tb 207. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling. De cover is voorzien van een rood wit blauw vlag motief.
Handige Multi-stand De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Viewpia Tb 207 rechtop (landschap modus) op een bureau of tafel te plaatsen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Viewpia Tb 207 of als u deze als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialen De Diamond Class case is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Viewpia Tb 207.
De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan de Viewpia Tb 207 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Viewpia Tb 207 wordt in de hoes stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de Viewpia Tb 207 valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u het toestel het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de case makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Rood Wit Blauw Deze Diamond Class case is voorzien van vlag motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dat maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor diegene die bijvoorbeeld Nederland een warm hart toedraagt of voor tijdens het WK of EK voetbal.
Deze Viewpia Tb 207 Hoes met vlag motief is van het merk i12Cover.

Kenmerken

  • Kleur: Motief

(EAN code: 8718778867238 ) (ID: 9200000030333445 i12Cover) Ga je straks ook opnieuw kleding kopen in Noord-Sleen ? Diamond Class Hoes voor Viewpia Tb 207 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover in Noord-Sleen

Shoppen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Diamond Class Hoes voor Viewpia Tb 207 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Coevorden (Nederland).

Waar? in Coevorden

Er zijn verschillende manieren om deals te bestellen in Noord-Sleen.


Er bestaan veel shops nabij Coevorden.

Misschien wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Diamond Class Hoes voor Viewpia Tb 207 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover in Noord-Sleen