Diamond Class Hoes voor Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, motief , merk i12Cover (Millingen aan de Rijn) ☆

Diamond Class Hoes voor Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, motief , merk i12Cover in Millingen aan de Rijn

Geschikt voor: Prestigio Multipad 7

Diamond Class Hoes voor Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo met Rood-Wit-Blauw vlag motief. Deze universele hoes uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling. De cover is voorzien van een rood wit blauw vlag motief.
Handige Multi-stand De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo rechtop (landschap modus) op een bureau of tafel te plaatsen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo of als u deze als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialen De Diamond Class case is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo.
De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan de Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo wordt in de hoes stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u het toestel het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de case makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Rood Wit Blauw Deze Diamond Class case is voorzien van vlag motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dat maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor diegene die bijvoorbeeld Nederland een warm hart toedraagt of voor tijdens het WK of EK voetbal.
Deze Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo Hoes met vlag motief is van het merk i12Cover.

Kenmerken

  • Kleur: Motief

(EAN code: 8718778867665 ) (ID: 9200000030333621 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug klus gerief kopen in Millingen aan de Rijn ? Diamond Class Hoes voor Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, motief , merk i12Cover in Millingen aan de Rijn

Shoppen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Diamond Class Hoes voor Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, motief , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Groesbeek (Nederland).

Winkels in Groesbeek

Er zijn verschillende opties om items te spotten in Millingen aan de Rijn.


Er bestaan veel winkels nabij Groesbeek.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Diamond Class Hoes voor Prestigio Multipad 7.0 Ultra Duo , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, motief , merk i12Cover in Millingen aan de Rijn