Diamond Class Hoes voor de Google Pixel C , 360 graden draaibare Cover, Stijlvolle Case , rood , merk i12Cover (Loppersum) ▷

Diamond Class Hoes voor de Google Pixel C , 360 graden draaibare Cover, Stijlvolle Case , rood , merk i12Cover in Loppersum

Geschikt voor: Google Pixel C

Google Pixel C Diamond Class Case met 360 draaibare Multi-stand
Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Google Pixel C.
De cover is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Google Pixel C wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Google Pixel C zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Google Pixel C te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze hoes met 360 graden draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Google Pixel C. (EAN code: 8719177475772 ) (ID: 9200000053355825 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Loppersum ? Diamond Class Hoes voor de Google Pixel C , 360 graden draaibare Cover, Stijlvolle Case , rood , merk i12Cover in Loppersum

Webshops in Groningen

Meestal wordt jouw item “Diamond Class Hoes voor de Google Pixel C , 360 graden draaibare Cover, Stijlvolle Case , rood , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Loppersum (Nederland).

Bestellen? in Loppersum

Er zijn veel manieren om items te spotten in Loppersum.


Er bestaan tal van shops nabij Loppersum.

Misschien wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Diamond Class Hoes voor de Google Pixel C , 360 graden draaibare Cover, Stijlvolle Case , rood , merk i12Cover in Loppersum