“Diamond Class Hoes voor Alcatel One Touch T10 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover” (Milmort) ☆☆


Geschikt voor: Alcatel One Touch T10 | One

Advies verkoopprijs: €26.95

Diamond Class Hoes voor Alcatel One Touch T10 met Rood-Wit-Blauw vlag motief.
Deze universele hoes uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Alcatel One Touch T10. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling. De cover is voorzien van een rood wit blauw vlag motief.

Handige Multi-stand
De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Alcatel One Touch T10 rechtop (landschap modus) op een bureau of tafel te plaatsen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Alcatel One Touch T10 of als u deze als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class case is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Alcatel One Touch T10.

De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan de Alcatel One Touch T10 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Alcatel One Touch T10 wordt in de hoes stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de Alcatel One Touch T10 valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u het toestel het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de case makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Rood Wit Blauw
Deze Diamond Class case is voorzien van vlag motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dat maakt deze hoes tot een ideaal accessoire voor diegene die bijvoorbeeld Nederland een warm hart toedraagt of voor tijdens het WK of EK voetbal.

Deze Alcatel One Touch T10 Hoes met vlag motief is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778866576 ) (ID: 9200000030333479 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw make up aanschaffen in Milmort ?

Online in Luik

Meestal wordt jouw goed “”Diamond Class Hoes voor Alcatel One Touch T10 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, Multi, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Herstal (België).

Bestellen? in Herstal

Er zijn verschillende opties om artikelen te spotten in Milmort.


Er bestaan veel winkels nabij Herstal.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! WWW.boerenmagie.nl