Diamond Class Hoes, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 , 360 graden draaibare Cover, rood , merk i12Cover (Pieriksmars) ▷

Diamond Class Hoes, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 , 360 graden draaibare Cover, rood , merk i12Cover in Pieriksmars

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Diamond Class Case met 360 graden draaibare Multi-stand.
Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0.
De cover is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze hoes met 360 graden draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0. (EAN code: 8718778786904 ) (ID: 9200000027385466 i12Cover) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Pieriksmars ? Diamond Class Hoes, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 , 360 graden draaibare Cover, rood , merk i12Cover in Pieriksmars

Webshops in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Diamond Class Hoes, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 , 360 graden draaibare Cover, rood , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Deventer (Nederland).

Waar? in Deventer

Er zijn veel manieren om deals te bestellen in Pieriksmars.


Er zijn tal van shops nabij Deventer.

Misschien zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Diamond Class Hoes, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 , 360 graden draaibare Cover, rood , merk i12Cover in Pieriksmars