“Diamond Class Hoes, Ainol Novo 7 Rainbow , 360 graden draaibare Cover, merk i12Cover” (Bonrepas) ▷


Geschikt voor: Ainol Novo 7 Rainbow

Ainol Novo 7 Rainbow Diamond Class Case met 360 graden draaibare Multi-stand.
Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Ainol Novo 7 Rainbow.
De cover is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Ainol Novo 7 Rainbow wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Ainol Novo 7 Rainbow zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze hoes met 360 graden draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Ainol Novo 7 Rainbow. (EAN code: 8718778392815 ) (ID: 9200000021968534 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug speelgoed bestellen in Bonrepas ?

Online in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “”Diamond Class Hoes, Ainol Novo 7 Rainbow , 360 graden draaibare Cover, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Krimpenerwaard (Nederland).

Bestellen? in Krimpenerwaard

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Bonrepas.


Er bestaan tal van shops nabij Krimpenerwaard.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl