Diamond Class Case 360 graden draaibaar voor Pocketbook Surfpad 4 S, Designer Cover, zwart , merk i12Cover (Alveringem) ☆

Diamond Class Case 360 graden draaibaar voor Pocketbook Surfpad 4 S, Designer Cover, zwart , merk i12Cover in Alveringem

Geschikt voor: Pocketbook Surfpad 4 S

Diamond Class Designer Case 360 voor Pocketbook Surfpad 4 S.
Universele case geschikt voor een Pocketbook Surfpad 4 S.
Dit is een tablet case uit de extra luxe Diamond Class serie van het merk i12Cover. Deze versie is voorzien van een stijlvol ruitjespatroon, met een gewatteerde lederlook. De Multi-stand in de case maakt het mogelijk om uw Pocketbook Surfpad 4 S 360 graden te draaien. De case biedt uw Pocketbook Surfpad 4 S optimale bescherming tegen onder andere krassen, val- en stootschade. Veilig bevestigd in de beschermhoes kunt u het toestel met een gerust hart meenemen naar bijvoorbeeld uw werk, studie, onderweg en op vakantie.
Diamond Class kwaliteit
De hoezen uit de Diamond Class serie van i12Cover staan voor extra kwaliteit en uitstraling. Deze case 360 is vervaardigd van stevig PU leer met stijlvol ruit motief, dat zorgt voor een langdurige bescherming. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering. U merkt dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
Slim bevestigingssysteem
Met dank aan het slimme bevestigingssysteem zal uw Pocketbook Surfpad 4 S prima passen in deze Diamond Class case. Uw Pocketbook Surfpad 4 S wordt stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek. Door deze houder naar voren te trekken en tegelijkertijd iets op te tillen, plaatst u uw Pocketbook Surfpad 4 S het gemakkelijkst in de case.
360 graden draaibare Multi-stand
Deze Diamond Class Case heeft een 360 graden draaibare Multi-stand functie. Hierdoor is het mogelijk om uw Pocketbook Surfpad 4 S rechtop in zowel landschap positie als in de portret stand te plaatsen. Drie gleuven zorgen voor extra stabiliteit om ervoor te zorgen dat het toestel niet weg zal glijden als deze schuin in de case staat. Maar in principe kunt u uw Pocketbook Surfpad 4 S in elke gewenste kijkhoek plaatsen. Dit is te danken aan de binnenvoering welke een soort remmende functie heeft.
De standaard is ideaal voor het bekijken van video`s en andere media, mits mogelijk, op uw Pocketbook Surfpad 4 S. Plaats de hoes met daarin de Pocketbook Surfpad 4 S eenvoudigweg op een tafel of bureau. Zo hoeft u hem niet continu vast te blijven houden.
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Pocketbook Surfpad 4 S te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Belangrijke kenmerken
Enkele voordelen van deze 360 graden draaibare Pocketbook Surfpad 4 S case uit de Diamond Class serie zijn onder andere:
? Uw Pocketbook Surfpad 4 S is roteerbaar in de case? Hoogwaardig materiaalgebruik? Slim bevestigingssysteem? Biedt optimale bescherming? Stijlvol ruitjes patroon? Magneetsluiting
Bestel direct!
Op zoek naar een stijlvolle en functionele beschermhoes voor uw Pocketbook Surfpad 4 S? De cover is voorzien van een mooi ruitjespatroon. Bestel deze Diamond Class Case met roteerbare Multi-stand nu voordelig online in de shop. De verzending is gratis!
Merk: i12Cover (EAN code: 8719177140243 ) (ID: 9200000049508442 i12Cover) Ga je straks eveneens terug parfum bestellen in Alveringem ? Diamond Class Case 360 graden draaibaar voor Pocketbook Surfpad 4 S, Designer Cover, zwart , merk i12Cover in Alveringem

Winkelen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Diamond Class Case 360 graden draaibaar voor Pocketbook Surfpad 4 S, Designer Cover, zwart , merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Alveringem (België).

Bestellen? in Alveringem

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Alveringem.


Er zijn veel winkels nabij Alveringem.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Diamond Class Case 360 graden draaibaar voor Pocketbook Surfpad 4 S, Designer Cover, zwart , merk i12Cover in Alveringem