Devia – iPad Mini 4 Hoes – Smart Cover Leather Case Zwart (Stroet) ☆☆☆☆

Devia - iPad Mini 4 Hoes - Smart Cover Leather Case Zwart in Stroet

Geschikt voor: Apple iPad Mini 4

iPad Mini 4 Hoes Smart Cover

Bescherm met deze zwarte leather case hoes van Devia je iPad Mini 4 tegen stoten en krassen! Devia maakt hoesjes van de hoogste kwaliteit met het oog op detail. Het oersterke kunststof van de back case beschermt je telefoon optimaal, terwijl het kunstleer een oogstrelend uiterlijk geeft aan je tablet. De flap aan de voorkant beschermt niet alleen het scherm van je tablet, de sterke magneten kunnen ook opgerold worden en zo als standaard gebruikt worden. Op die manier kijk je naar je favoriete serie of film in de staande stand of werk je in een prettige werkstand aan de tablet als de hoes liggend gebruikt wordt.

Functionaliteiten van de Smart Cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken. De hoes is voorzien van een Auto Sleep/Wake-Up functie waardoor je scherm automatisch aangaat bij het openen van de hoes en ook weer dimt wanneer de hoes gesloten wordt.

(EAN code: 6952897978631 Deze hoes is geschikt voor de iPad Mini 4) (ID: 9200000058435518 Devia) Zal je straks ook terug parfum bestellen in Stroet ? Devia - iPad Mini 4 Hoes - Smart Cover Leather Case Zwart in Stroet

Klussen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Devia – iPad Mini 4 Hoes – Smart Cover Leather Case Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Schagen (Nederland).

Waar? in Schagen

Er zijn veel opties om deals te zoeken in Stroet.


Er bestaan veel shops nabij Schagen.

Misschien zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Devia - iPad Mini 4 Hoes - Smart Cover Leather Case Zwart in Stroet