Dell Venue 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover (Tielt) ▷

Dell Venue 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Tielt

Geschikt voor: Dell Venue 7

Advies verkoopprijs: €28.95

Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Dell Venue 7.

De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.

De Dell Venue 7 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.

Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.

Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Dell Venue 7 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.

Deze hoes is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778317597 ) (ID: 9200000021964300 i12Cover) Zal je binnenkort ook terug make up aanschaffen in Tielt ? Dell Venue 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Tielt

Webshops in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Dell Venue 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Tielt (België).

Online in Tielt

Er zijn verschillende manieren om items te spotten in Tielt.


Er bestaan tal van shops nabij Tielt.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Dell Venue 7 Diamond Class Cover, Elegante stevige Hoes, Rood, merk i12Cover in Tielt