Coby Kyros Mid8065 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, merk i12Cover (Olloy-sur-Viroin) ▷

Coby Kyros Mid8065 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, merk i12Cover in Olloy-sur-Viroin

Geschikt voor: Universeel

Diamond Class Case voor Coby Kyros Mid8065
Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Coby Kyros Mid8065.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Coby Kyros Mid8065 wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare metalen klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Coby Kyros Mid8065 rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen.
De drie gleuven waarin u uw Coby Kyros Mid8065 kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8718778222495 ) (ID: 9200000022684467 i12Cover) Zal je straks eveneens terug make up kopen in Olloy-sur-Viroin ? Coby Kyros Mid8065 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, merk i12Cover in Olloy-sur-Viroin

Online in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “Coby Kyros Mid8065 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Viroinval (België).

Waar? in Viroinval

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Olloy-sur-Viroin.


Er bestaan veel winkels nabij Viroinval.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Coby Kyros Mid8065 Diamond Class Hoes, Luxe Cover, Comfortabele Case, merk i12Cover in Olloy-sur-Viroin