Clik Elite Spiegelreflexcamera tassen (Poeldonk) ▷

Clik Elite Spiegelreflexcamera tassen in Poeldonk

Schoudertas | Spatwaterdicht

ProBody SLR Borst Pack Carrier grijs

De ProBody SLR Chest Carrier is een slag groter dan de Large SLR Chestpack. In deze tas is het mogelijk om naast een spiegelreflexcamera met handgreep, ook langere lenzen op te bergen met een gezamelijke lengte van maximaal 21,8 centimeter. Door het dragen van de tas met uw fotoapparatuur heeft u altijd uw handen vrij, kunt gemakkelijk bij u spullen en heeft u veel bewegingsvrijheid.

De Large SLR Chest Carrier zit erg comfortabel om het bovenlichaam heen. De achterkant heeft twee brede ondersteunende randen. De tas wordt bevestigd door twee riempjes rond de taille vast te maken, twee andere riempjes worden bevestigd om uw schouders. Uiteraard zijn deze riempjes verstelbaar en aan te passen naar het voor u ideale formaat. De quick-release gespen maken het bevestigen en het verwijderen van de riemen gemakkelijk.

Extra ruimte In het hoofdvak is extra ruimte om bijvoorbeeld batterijen, data-kaarten en andere kleine voorwerpen in op te bergen. En wanneer er een plotselinge regenbui opkomt, beschermt de regenhoes, die snel ingezet kan worden, uw apparatuur.

Afmetingen (H x B x D) 28 x 18 x 18 cm De ProBody SLR Chestpack is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Op de Clik Elite tassen heeft u een levenslange garantie. (EAN code: 0747531004502 ) (ID: 9200000026313383 Clik Elite) Zal je zo meteen eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Poeldonk ? Clik Elite Spiegelreflexcamera tassen in Poeldonk

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Clik Elite Spiegelreflexcamera tassen” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Cameratassen in de streek van Sint-Michielsgestel (Nederland).

Bestellen? in Sint-Michielsgestel

Er zijn veel manieren om koopwaar te vinden in Poeldonk.


Er bestaan tal van shops nabij Sint-Michielsgestel.

Misschien zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Clik Elite Spiegelreflexcamera tassen in Poeldonk