CAT S60 – 32GB – 4G – Dual Sim – Zwart (Oosterblokker) ☆☆

CAT S60 - 32GB - 4G - Dual Sim - Zwart in Oosterblokker

Simlockvrij | Android 6.0 | 4.7 inch scherm | 32 GB geheugen

CAT is bekend van de bouwplaatsen door het machinale grotere geschut. Ook op telefoon gebied doen zij het uitstekend en heeft CAT met de S60 een van de sterkste toestellen op de markt gebracht. Het vlaggenschip heeft een snelle Qualcomm processor met 3GB ram waardoor je snel kan schakelen tussen bijvoorbeeld camera, e-mail en Whatsapp. Met 32GB geheugen is er veel ruimte om documenten, foto’s en applicaties op de telefoon op te slaan. De batterij heeft een grote capaciteit van 3800 mAh. Hierdoor gaat de batterij erg lang mee en is de stand-by tijd met een volle batterij ruim 43 dagen. Het toestel is gemakkelijk in de broek- of jaszak te op te bergen door het 4,7 inch HD scherm.

Warmte beelden

Het toestel heeft twee camera’s, een camera heeft een gewone 13MP maar wat dit toestel extra bijzonder maakt is de warmtebeeldcamera. Hierdoor kan je bijvoorbeeld lekken ontdekken bij ramen of deuren zodat deze beter geïsoleerd kunnen worden. Of kan je met deze camera de temperatuur tot 1 of 2 graden precies meten. Met de verschillende filters worden het warmste en koudste punt in de foto duidelijk zichtbaar gemaakt.

IP68 certificering & Robuust design

Het toestel is uitermate geschikt voor mensen in de bouw of andere natte omgevingen. Door de IP68 certificering is het volledig stof- en tot waterdicht tot 5 meter onder water tot maar liefst 60 minuten lang. Daarnaast heeft het een dikke behuizing zodat hij tegen een aardig stootje kan.

Dual Sim

Het toestel beschikt over een Dual sim functie. Hiermee kan werk en privé gescheiden houden en ben je op twee nummers bereikbaar zonder dat je met twee telefoons rondloopt.

Sterk op alle fronten

Ben je dus opzoek naar combinatie van functionaliteit, snelheid, bestendigheid en lange accuduur? Dan is de S60 van CAT een ideale keuze! (EAN code: 5060472350015 ) (ID: 9200000057997828 Cat) Ga je binnenkort eveneens terug make up aanschaffen in Oosterblokker ? CAT S60 - 32GB - 4G - Dual Sim - Zwart in Oosterblokker

Shoppen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “CAT S60 – 32GB – 4G – Dual Sim – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Smartphones in de streek van Drechterland (Nederland).

Online in Drechterland

Er zijn veel manieren om artikelen te spotten in Oosterblokker.


Er bestaan veel winkels nabij Drechterland.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl CAT S60 - 32GB - 4G - Dual Sim - Zwart in Oosterblokker