“””Case voor de Apple Ipad 3 met 360� Draaibare Multi-stand, hot pink , merk i12Cover””” (Milschot) ▷


Geschikt voor: Apple Ipad 3 | Apple Ipad 4 | Apple Ipad 3

Deze 360Rotary Case is op maat gemaaktvoor deApple Ipad 3.

Het is een stevige PU leren hoes, de enige betaalbarecase in Nederlandvoor de Ipad 3,waarinde tablet 360 graden draaibaar is. Zo is de Ipad 3 op allerlei manieren te positioneren.Een handige optie die het gebruiksgemak van de hoes alleen maar vergroot.

U schuift de Ipad 3in een PU leren lijst met een perfecte pasvorm, zodat deze altijd goed bevestigd zit en hij er alleen uit gaat als u dat wilt. De uitsparingen voor alle functies zitten op de juiste plek, zodat er geen enkele functie wordt geblokkeerd. De (binnen)lijst zit met een drukknop vast aan de (buiten)hoes en hierdoor kunt u de Ipad 3 ook zonder hoes gebruiken. Die drukknop zorgt ervoor dat u uw Ipad 3in elke hoek kunt draaien.

Deze 360 Rotary Case biedt onder alle omstandigheden bescherming aan uw Ipad 3, zelfs als u deze in uw tas of rugzak meeneemt. Aan de zijkant zit een lus, zodat u uw stylus touch pen nooit meer hoeft te zoeken.

De standaard kunt u rechtop neerzetten in drie verschillende hoeken, zodat altijd de juiste stand ertussen zit. Rechtop in landschap-of portretmodus kunt u makkelijk genieten van allerlei media, en in toetsenbordpositie kunt u gemakkelijk typen op uw Ipad 3. Een hoogwaardig elastieken band zorgt ervoor dat de hoes niet ongewild open gaat. Onze 360 Rotary Case houdt uw Ipad 3 als nieuw en voorkomt beschadigingen. Ideaal voor op vakantie, thuis en onderweg.

De case heeft een mooie stoere uitstraling en ook de voering biedt goede bescherming aan uw Apple Ipad 3.

Deze 360 Rotary Case is van het merk i12Cover.

Belangrijkste kenmerken

* Gemaakt van PU leer

* Multi-Stand

* 360 graden draaibaar

* Alle functies blijven toegankelijk

* Sluiting met elastieken band

(EAN code: 8718778331586 ) (ID: 9200000025976697 i12Cover) Ga je binnenkort ook terug kleding bestellen in Milschot ?

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “”””Case voor de Apple Ipad 3 met 360� Draaibare Multi-stand, hot pink , merk i12Cover”””” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Gemert-Bakel (Nederland).

Waar? in Gemert-Bakel

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Milschot.


Er zijn veel winkels nabij Gemert-Bakel.

Misschien kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl