Canal Digitaal Lnb Triple quad – Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3 (Ransart) ☆☆☆☆

Canal Digitaal Lnb Triple quad - Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3 in Ransart

Voor ontvangst van ASTRA 1,2 en 3

Aansluiting voor 4 ontvangers

HDTV Geschikt

De Tripple Quad LNB is geschikt voor de ontvangst van Astra 1, 2 en 3. De Tripple Quad LNB is geschikt voor montage op een schotel met een diameter van 64CM.

Door de schotel uit te richten op Astra 3 (23.5º oost) en de LNB te bevestigen aan het middelste buisje kunt u probleemloos de andere twee Astra satellieten (Astra 1 & 2) erbij ontvangen. De CanalDigitaal Tripple Quad LNB beschikt over vier aansluiting. Deze kunnen gebruikt worden voor het aansluiten van maximaal 4 digitale satelliet ontvangers. De digitale ontvanger dient compatible te zijn met het DiSEqC 1.0 protocol. De ontvanger zal automatisch tussen de satellieten schakelen wanneer u door de kanalenlijst zapt.

Na installatie van de Tripple Quad LNB kunt u genieten van het zenderaanbod van CanalDigitaal en van een uitgebreid aanbod aan gratis Engelse kanalen waaronder BBC, Channel 4 en ITV.

Specificaties

Merk: CanalDigitaal
LNB soort: Tripple
LNB aansluitingen: Quad
LNB signal sterkte: Onbekend

Single LNB
Een single LNB kunt u in een schotel plaatsen om één digitale satellietontvanger aan te sluiten.

Twin LNB
Een TWIN LNB kunt u in een schotel plaatsen om twee digitale satellietontvangers aan te sluiten die onafhankelijk van elkaar kunnen werken, eigenlijk dus twee LNBs in slechts één handige behuizing.

Quad LNB
Een QUAD LNB kunt u in een schotel plaatsen om tot maar liefst vier digitale satellietontvangers aan te sluiten die onafhankelijk van elkaar kunnen werken, eigenlijk dus vier LNBs in slechts één handige behuizing.

Octo LNB
Een Octo LNB kunt u in een schotel plaatsen om 8 digitale satellietontvangers aan te sluiten die onafhankelijk van elkaar kunnen werken, eigenlijk dus 8 LNBs in slechts één handige behuizing.

Quattro LNB
Een QUATTRO LNB kunt u in een schotel plaatsen om gebruik te maken van GSO systemen. Deze LNB dient u niet te verwarren met QUAD LNBs. De QUATTRO LNB moet op een GSO systeem aangesloten worden en heeft 4 aparte signaal outputs, voor horizontaal- en verticaal-, hoog- en laag. HH, VH, HL en VL.

Flens LNB
Flens LNBs zijn beschikbaar alleen indien u zelf reeds een eigen feedhorn heeft die via een Flens verbinding aan de LNB gezet kan worden. Gregoriaanse, Cassegrain en LNB’s in Maritieme Domes.

UniCable LNB
Nieuw zijn de UniCable gecertificeerde LNBs. Deze maken het mogelijk om meerdere ontvangers aan te sluiten op één UniCable LNB via slechts één coaxkabel. Zowel uw ontvanger als uw LNB dient dan wél UniCable geschikt te zijn. (EAN code: 5453002611456 Voor schotel vanaf 65 cm) (ID: 9200000010993991 Canal Digitaal) Zal je zo meteen eveneens terug klus gerief aanschaffen in Ransart ? Canal Digitaal Lnb Triple quad - Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3 in Ransart

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Canal Digitaal Lnb Triple quad – Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics LNB’s in de streek van Charleroi (België).

Bestellen? in Charleroi

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Ransart.


Er bestaan veel shops nabij Charleroi.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Canal Digitaal Lnb Triple quad - Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3 in Ransart