Calor Easygliss FV3932C0 – Stoomstrijkijzer (Rietbroek) ☆☆

Calor Easygliss FV3932C0 - Stoomstrijkijzer in Rietbroek

Stoomstrijkijzer | 2400 watt | Antikalksysteem | 40 g/min | Verticale stoomstoot

Snel en gemakkelijk

Stoomstrijkijzer FV3932 Indi Grape Easygliss is uitgevoerd met de Calor Durilium® strijkzooltechnologie. Net als miljoenen consumenten over de hele wereld kunt ook u vertrouwen op de Durilium technologie van Calor die ervoor zorgt dat u snel en eenvoudig door het strijkgoed heen gaat. Daarbij heeft dit strijkijzer een automatische stoominstelling. De handige stoomknop en de speciaal ontworpen precieze punt zorgen ervoor dat strijken nog eenvoudiger wordt.

Strijkzool met de Durilium® technologie
De Durilium®-technologie biedt een uitzonderlijk glijvermogen, optimale stoomverspreiding en uitstekende krasbestendigheid om snel en efficiënt te strijken.

Strijkzool met de Durilium® Technologie voor een Uitstekend glijvermogen
De ene strijkzool is de andere niet. Miljoenen consumenten wereldwijd hebben al een beroep gedaan op de Durilium®-technologie van Calor. Al meer dan 30 jaar wordt onze strijkzool geprezen om zijn uitstekende glijvermogen voor snel en moeiteloos strijken, en voor zijn zeer hoge krasbestendigheid, zelfs bij het strijken over schadelijke onderdelen zoals ritsen.

Optimale stoomverdeling
Onze speciale strijkijzerconstructie zorgt ervoor dat de stoom optimaal over de hele strijkzool wordt verdeeld. In tegenstelling tot de meeste concurrente wordt de stoom verdeeld bij de punt en in de kern van de strijkzool voor super efficiënt strijken. De stof wordt doelmatig bevochtigd zodat u moeiteloos kunt strijken.

Antidrup om het strijkgoed vlekkeloos te houden
Als u kwetsbare stoffen op een lage temperatuur strijkt, zorgt de antidrupfunctie dat er geen water op uw strijkgoed druppelt.

Continue stoomafgifte om moeiteloos kreukels te verwijderen
De continue stoomafgifte tot 40g/min zorgt ervoor dat u constant de juiste hoeveelheid stoom krijgt om efficiënt alle kreukels te verwijderen.

Gemakkelijk in te stellen
Met de automatische stoomfunctie hoeft u alleen uw soort strijkgoed te kiezen en het strijkijzer doet de rest. Het stelt de juiste temperatuur en stoomstroom in

Precieze punt om makkelijk te strijken
De punt van het strijkijzer heeft een speciale vorm waardoor u gemakkelijk rondom de knopen kunt strijken.

Slimme en veilige auto-off
Wanneer u het strijkijzer per ongeluk onbeheerd achterlaat, schakelt het automatisch uit. Als u het strijkijzer op het voetstuk achterlaat, schakelt het na 8 minuten uit. Wanneer het strijkijzer op de strijkzool of zijkant wordt achtergelaten, schakelt het al na 30 seconden uit.

Stoomstoot om zelfs de meest hardnekkige kreukels te verwijderen
De stoomstoot tot 150gr per min zorgt ervoor dat u zelfs de meest hardnekkige kreukels glad strijkt.

Het waterreservoir is eenvoudig bij te vullen
Dankzij de grote vulopening vult u het waterreservoir gemakkelijk bij.

Anti-kalk actie
Het anti-kalksysteem zorgt ervoor dat u uw strijkijzer kunt reinigen. Een regelmatig onderhoud zorgt voor een duurzame stoomprestatie.

Dit product kan gedurende 10 jaar worden gerepareerd
Ontworpen om gemakkelijk gerepareerd te worden, Losse onderdelen worden gedurende 10 jaar snel en tegen een lage prijs geleverd, 6500 reparatiecentra wereldwijd. (EAN code: 3121040067185 ) (ID: 9200000082609409 Calor) Zal je straks eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Rietbroek ? Calor Easygliss FV3932C0 - Stoomstrijkijzer in Rietbroek

Online in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Calor Easygliss FV3932C0 – Stoomstrijkijzer” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Stoomstrijkijzers in de regio van Weert (Nederland).

Bestellen? in Weert

Er zijn veel opties om deals aan te schaffen in Rietbroek.


Er bestaan tal van shops nabij Weert.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Calor Easygliss FV3932C0 - Stoomstrijkijzer in Rietbroek