Braun Series 5 5030s – Scheerapparaat (Houtgoor) ☆☆

Braun Series 5 5030s - Scheerapparaat in Houtgoor

Type baardgroei: Zwaar | Droog scheren | Gebruiksduur: 45 minuten

Zeer comfortabel voor de huid met een maximaal resultaat.

• Minder bewegingen zorgen voor minder huidirritatie. Hoe efficiënter in één scheerbeweging, hoe minder scheerbewegingen.
• Series 5 scheert meer weg in één scheerbeweging, door de brede scheerkop met 3 scheerelementen. De speciale trillende middentrimmer tilt lastige, platliggende haartjes op en scheert ze af.
• Meer motorvermogen om zelfs door dik en stug haar moeiteloos en snel te scheren.
• De 3 scheerelementen in de kop bewegen los van elkaar om zich zo moeiteloos aan de kleinere contouren van de huid aan te passen en de haartjes te pakken.
• De flexibele scheerkop beweegt moeiteloos over de lastige grotere contouren van de nek en kin, om meer haartjes te pakken in één beweging.

Braun “Niet tevreden, geld terug” programma
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat wij u de kans geven dit product 100 dagen uit te proberen. Indien u in deze periode niet volledig overtuigd bent van de kwaliteit van dit apparaat, dan kunt u gebruik maken van deze actie. Zie actievoorwaarden.
Tekst

Tekst
Tekst
FlexMotionTec met MicroMotion
Individuele ophanging van alle scheerelementen passen zich zelfs aan de kleinste gezichtscontouren aan.

Tekst
FlexMotionTec met MacroMotion
Het 40° draaiend scheerhoofd navigeert moeiteloos langs de grotere contouren voor maximaal huidcontact.

Tekst
UltraActiveLift en CrossHair mesjes
Pakt en scheert effectief lastige haartjes op moeilijke plekjes, vooral in de hals en op de kin, voor een ongelooflijk glad resultaat dat langer duurt.

Tekst
100% waterdicht
Spoel af onder stromend water om eenvoudig schoon te maken zonder dat dit ten koste gaat van de prestatie.

Tekst
Precisietrimmer
Huidvriendelijk, om snor en bakkebaarden nauwkeurig vorm te geven.

Tekst
MultiHeadLock
Heeft 5 aanpasbare hoeken voor een preciezere scheerbeurt en voor een perfecte aanpassing aan moeilijk plekjes, zoals onder je neus.

Tekst
Grondig in alle details
Het Series 5 scheerapparaat dat in Duitsland geproduceerd wordt, is gemaakt met kwaliteitsvolle materialen voor meer precisie en ergonomie. De rubberen stippen zorgen voor een perfecte grip, zelfs in een vochtige omgeving.

Tekst
Krachtige herlaadbare Li-Ionbatterij.
De Braun Series 5 beschikt over een PowerDrive functie voor sneller scheren, zelfs op een dichte beharing. Met 20% meer motorkracht dan de vorige generaties levert deze motor een uitstekende prestatie voor elk baardtype De krachtige herlaadbare Li-Ionbatterij is in 1 uur volledig opgeladen – goed voor 45 minuten snoerloos scheren. 5 minuten snel opladen volstaat voor één snoerloze scheerbeurt. De Intelligente Stekker past zich automatisch aan voltages wereldwijd aan (100V-240V) voor optimaal gebruiksgemak – zowel thuis als onderweg. De Series 5 5030 kan zowel met als zonder snoer worden gebruikt. Een LED-scherm geeft de batterijstatus aan.

Nieuwe scheerkop
Braun raad je aan om je scheerkop elke 18 maanden te vervangen, zodat je scheerapparaat altijd de maximale prestatie levert. Voor een perfecte scheerbeurt, iedere dag weer. Voor de 5030s is keypart 52B geschikt.
Tekst

Reinigingsspray voor onderhoud
De Braun Shaver Cleaner spray helpt je scheerapparaat grondig te reinigen door alle scheerstof te verwijderen. Nadat de scheerkop ingesprayd is, kunnen de vochtige scheerresten makkelijk verwijderd worden. Hierdoor blijft je scheerkop langer scherp en behoudt zijn maximale scheerprestatie.
Tekst (EAN code: 4210201068846 Bekijk het overzicht van alle Braun scheerapparaten en vervangende onderdelen.) (ID: 9200000008904279 Braun) Ga je straks ook terug make up aanschaffen in Houtgoor ? Braun Series 5 5030s - Scheerapparaat in Houtgoor

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Braun Series 5 5030s – Scheerapparaat” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Scheerapparaten in de regio van Alphen-Chaam (Nederland).

Winkels in Alphen-Chaam

Er zijn verschillende manieren om deals aan te schaffen in Houtgoor.


Er zijn veel shops nabij Alphen-Chaam.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Braun Series 5 5030s - Scheerapparaat in Houtgoor