Braun Föhn Satin Hair 7 HD 710 solo (Thimougies) ☆

Braun Föhn Satin Hair 7 HD 710 solo in Thimougies

Keramische warmte-elementen

Braun Satin Hair 7 Fohn met IONTEC is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van je haar te herstellen tijdens het drogen.

IONTEC

IONTEC is een baanbrekende innovatie van Braun Research. IONTEC is een technologie die speciaal ontworpen is om de gezondheid van je haar te beschermen, je kunt er dan vanuit gaan dat het stijlen je haar niet beschadigt. Het zorgt ervoor dat de glans, de zachtheid, de gezondheid en de vitaliteit van het haar absoluut geen gevaar lopen als je één van de warmte-apparaten gebruikt. Het is zelfs bewezen dat IONTEC de gezondheid van je haar proactief herstelt. Groene ionenstralen sturen miljoenen satijnionen op effectieve wijze door je haar, om vochtdeeltjes aan de lucht te onttrekken terwijl je aan het stijlen bent. Satijnionen omwikkelen ieder individuele haar en herstellen snel de vochtbalans van je haar, omdat ze het vocht dat meestal verdwijnt bij te warm stijlen weer terug naar binnen transporteren.

Satijnionen

Verminder pluizig en statisch haar en geef je haar een zijdezachte glans tijdens en na het drogen.

Warmte / luchtstroominstellingen

3 warmtestanden en 2 regelbare luchtstromen die apart kunnen worden ingesteld.

Satin protect functie

For most gentle drying and optimum hair protection.

Cold shot

Voor de perfecte afwerking, om je look helemaal af te maken.

Gepatenteerd “Long-life filter”

Beschermt de motor en voorkomt dat de haren naar binnen gezogen worden.

Hulpstuk voor het concentreren van de luchtstroom

Voor drogen en stylen met precisie. (EAN code: 4051709397607 ) (ID: 9000000010993742 Braun) Zal je binnenkort ook opnieuw speelgoed bestellen in Thimougies ? Braun Föhn Satin Hair 7 HD 710 solo in Thimougies

Webshops in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “Braun Föhn Satin Hair 7 HD 710 solo” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Föhns in de regio van Tournai (België).

Online in Tournai

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Thimougies.


Er zijn tal van winkels nabij Tournai.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl Braun Föhn Satin Hair 7 HD 710 solo in Thimougies