Bouletta Lederen Apple iPhone 8 Hoesje – Book Case – Nubuck Tan (Mehaigne) ☆☆☆☆

Bouletta Lederen Apple iPhone 8 Hoesje - Book Case - Nubuck Tan in Mehaigne

Geschikt voor: iPhone 8, iPhone 7

Kenmerken:
Deze hoogwaardige BookCase gemaakt door Bouletta biedt optimale bescherming voor uw ‘iPhone 8’ en is erg handig en gemakkelijk te gebruiken. Dit verfijnde leren cover is een unieke eye-catcher.

De fluweelachtige voering aan de binnenkant beschermt uw telefoon tegen krassen en stof.

De elastische rubberen kunststof frame waarin de iPhone 8 wordt geplaatst, versterkt deze bescherming. Dit is geen goedkope plastic en gemaakt van zeer hoge kwaliteit rubber.

Gebruiksgemak:
U kunt alle knoppen en functies van uw iPhone 8 gewoon gebruiken terwijl deze in de BookCase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen gewoon toegankelijk zijn. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Een handig extraatje dat de Bouletta Book-Case biedt is de mogelijkheid om de hoes ook als portefeuille te gebruiken. Als je de hoes openklapt heb je aan de linkerkant ruimte voor drie pasjes.

Design:
Het iPhone 8 hoesje heeft een lekker dun design. De Bouletta logo’s aan de voor- en achterkant geven de cover/hoesje een exclusief uiterlijk. De BookCase is duurzaam door de kwaliteit van het leer en stikwerk. De magnetische klepjes aan de zijkanten zijn haast niet op te merken.

Algemene Informatie:
• Deze cover is gemaakt van echt hoogwaardig kwaliteits leder.
• Deze hoesje is speciaal gemaakt voor de iPhone 8 en heeft dus de optimale pasvorm.
• Bouletta combineert een goede bescherming met een stijlvol uiterlijk.
• De getoonde afbeeldingen zijn representatief; kleine kleurverschillen zijn mogelijk.
• Alle Bouletta lederen producten worden uitsluitend in Istanbul vervaardigd door ambachtslieden met de hand. Elk stuk is een miniatuur meesterwerk, superieur in ontwerp en afwerking.
• Sommige design patronen die we gebruiken op leer, bijv. Antic, zou kunnen leiden tot lichte markeringen en krassen. Dit is een kenmerk van dit patroon en maakt het product uniek, net als vingerafdrukken. Deze markeringen worden niet beschouwd als een fout, uw hoesje krijgt hierdoor een authentieke uitstraling.

(EAN code: 8691062151360 ) (ID: 9200000082955787 Bouletta) Zal je binnenkort ook terug kleding kopen in Mehaigne ? Bouletta Lederen Apple iPhone 8 Hoesje - Book Case - Nubuck Tan in Mehaigne

Webshops in Namen

Meestal wordt jouw goed “Bouletta Lederen Apple iPhone 8 Hoesje – Book Case – Nubuck Tan” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Eghezée (België).

Winkels in Eghezée

Er zijn veel opties om artikelen te zoeken in Mehaigne.


Er bestaan veel winkels nabij Eghezée.

Meestal zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Bouletta Lederen Apple iPhone 8 Hoesje - Book Case - Nubuck Tan in Mehaigne