Bosch Tassimo Machine Vivy TAS 1202 – Real Black (De Kolk) ☆☆☆

Bosch Tassimo Machine Vivy TAS 1202 -  Real Black in De Kolk

Tassimo | Inhoud waterreservoir0,7 liter

De kleine Tassimo Vivy voor grote variatie en ultiem gebruiksgemak met het unieke barcode geregelde zetsysteem. De Tassimo Vivy is perfect voor iedereen die weinig ruimte heeft. Ze is klein en compact, maar zeer groot wanneer het gaat om de gebruiksvriendelijke bereidingsmogelijkheden van je lievelingsdranken. De Tassimo Vivy is vergelijkbaar met de grootte van een vel A4 papier.

Barcode gestuurd
Tassimo Intellibrew-technologie zorgt ervoor dat elke slok in elk opzicht perfect is. Of het nu een energieke espresso, een verkwikkende kruidenthee of een romige warme chocolademelk is, TASSIMO bereidt ieder drankje, op de ideale wijze voor het lekkerste resultaat, met één druk op de knop. Het apparaat scant automatisch de streepjescode op elke T DISC om de informatie die het nodig heeft voor het bereiden van uw favoriete drankje te krijgen: de hoeveelheid water, de zettijd en de optimale temperatuur. Tassimo doet al het werk, zodat u de tijd heeft om van de speciale momenten in uw dag te genieten.

Ruim assortiment vekrijgbaar bij Albert Heijn
Met het ruime Tassimo assortiment kun je thuis genieten van ’s werelds meest geliefde merken! Met één druk op de knop bereidt Tassimo een grote variatie aan warme dranken, zoals koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, thee, chai latte en warme chocolademelk. Dankzij deze diversiteit kan de hele familie van hun favoriete drankje genieten en is daar maar één machine voor nodig. Er zijn nu 20 verschillende warme drank-variaties verkrijgbaar, waaronder premium koffiemerk VELOURS NOIR. Daarnaast zijn ook de internationale succesmerken zoals JACOBS koffie, TWININGS thee en MILKA deel uit van het aanbod. Het hele Tassimo assortiment is gewoon verkrijgbaar bij jouw Albert Heijn en ah.nl

Flow Heater
De unieke manier van opwarming van het water zorgt ervoor dat het apparaat direct klaar voor gebruik is met nagenoeg geen opwarmtijd.

Reiniging
Tassimo beschikt over een automatisch reining- en ontkalkingprogramma door middel van de speciale mee geleverde service T DISC.

Kenmerken van de Bosch Tassimo Machine Vivy:

  • 2 toonaangevende bedrijven zorgen voor vele mogelijkheden en de snelste en gebruiksvriendelijke koffiemachines
  • Variabele sterkte: volautomatische bereiding kan worden afgebroken of verlengd.
  • Direct klaar voor gebruik.
  • Automatische reiniging
  • Automatische uitschakeling
  • Afneembare waterreservoir 0.7 l
  • Veilig: per ongeluk inschakelen niet mogelijk

(EAN code: 4242002758558 De meest compacte) (ID: 9200000025044820 Bosch) Ga je zo meteen ook opnieuw parfum bestellen in De Kolk ? Bosch Tassimo Machine Vivy TAS 1202 -  Real Black in De Kolk

Webshops in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “Bosch Tassimo Machine Vivy TAS 1202 – Real Black” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Koffiecupmachines in de streek van Meppel (Nederland).

Bestellen? in Meppel

Er zijn veel opties om items te vinden in De Kolk.


Er bestaan veel shops nabij Meppel.

Misschien zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Bosch Tassimo Machine Vivy TAS 1202 -  Real Black in De Kolk