Bluetooth V4.2 handsfree carkit + FM Transmitter + 2 USB poorten + MicroSD ingang (Kootstertille / Koatstertille) ☆

Bluetooth V4.2 handsfree carkit + FM Transmitter + 2 USB poorten + MicroSD ingang in Kootstertille / Koatstertille

Bluetooth Carkit – Handsfree bellen veilig bellen – 2 USB oplaadpoorten en FM transmitter – handsfree bellen en opladen! – MP3 streamen
Super handige compacte Bluetooth Carkit met een ingebouwde FM radio en MP3 afspeelmogelijkheden.

Gemakkelijk Handsfree bellen en gebeld worden wordt een stuk makkelijker met deze Carkit. Met één druk op de knop een inkomend telefoontje opnemen of weiger je een gesprek. Je telefoon hoef je niet meer aan te raken in de auto, dit resulteert in meer aandacht op de weg, geen onnodige bekeuringen en een stuk meer comfort en gemak.

De Bluetooth Carkit heeft naast het gemak van het handenvrij bellen een aantal andere functies ingebouwd. De Carkit heeft een ingebouwde FM Radio functie waarmee je verzekerd bent van het beste digitale geluid.

De Carkit is te gebruiken in elke auto, en laat zich gemakkelijk aansluiten via de 12 Volt sigaretten aansteker in de auto. Geen gedoe met kabels, Plug and Play.
De Bluetooth bevat ook twee USB poorten waarop je bijvoorbeeld je telefoon of laptop gemakkelijk en snel tegelijkertijd kan opladen in de auto. Je bent dus altijd bereikbaar omdat je telefoon altijd wordt opgeladen aan de Bluetooth Carkit. Super veelzijdig!

Genoeg van reclames of slechte muziek op de radio? Geen probleem, met de Bluetooth Carkit kun je luisteren naar je eigen muziek. Op het moment dat iemand je belt schakelt de kit automatisch het geluid van de radio of MP3 stream uit zodat je rustig de telefoon kunt beantwoorden met één druk op knop om de telefoon op te nemen.
Met de Bluetooth Carkit wordt elk autoritje een stuk ontspannener en veiliger. Geen bekeuringen meer voor bellen achter het stuur.

Rijden en telefoneren wordt een stuk veiliger doordat je beide handen aan het stuur kunt houden en de focus op de weg. Bovendien luister je nu naar je eigen muziek en laad je tegelijkertijd telefoons, laptops en tablets op aan de Geweldige Bluetooth Carkit.

Kenmerken

• Instelbaar op elke positie en geschikt voor alle types van voertuigen (12-24V)
• Digitaal beeld
• MicroSD-kaart ingang
• Ondersteuning 3,5 mm Line audio-uitgang
• Ondersteuning voor USB flash spelers
• Ondersteuning MP3, WMA-formaat muziek
• Oproepe beantwoorden, ophangen, afwijzen en andere functies
• Ondersteuning voor dual USB opladen, de maximale uitgangsspanning 5V / 2.1A
• Automatische power-off geheugenfunctie
• Zenden bereik:> 10M
• Makkelijk in gebruik. FM zendfrequentie bereik is 87.51MHz tot 108MHz, zet u gewoon op de stereo-installatie van uw auto en afstemmen van de frequentie hetzelfde is als de auto MP3-speler, Druk op de afspeelknop van de auto MP3-speler om te genieten van uw muziek, zich te ontdoen van de ketenen van kabels (EAN code: 8719123942846 ) (ID: 9200000081117207 Pariot) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Kootstertille / Koatstertille ? Bluetooth V4.2 handsfree carkit + FM Transmitter + 2 USB poorten + MicroSD ingang in Kootstertille / Koatstertille

Winkelen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Bluetooth V4.2 handsfree carkit + FM Transmitter + 2 USB poorten + MicroSD ingang” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Carkits in de regio van Achtkarspelen (Nederland).

Winkels in Achtkarspelen

Er zijn veel opties om koopwaar aan te schaffen in Kootstertille / Koatstertille.


Er bestaan veel winkels nabij Achtkarspelen.

Vaak wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! boerenmagie.nl Bluetooth V4.2 handsfree carkit + FM Transmitter + 2 USB poorten + MicroSD ingang in Kootstertille / Koatstertille