Bluetooth Sport In-ear oortje (Bütgenbach/Butgenbach) ☆☆

Bluetooth Sport In-ear oortje in Bütgenbach/Butgenbach

Draadloos | Met microfoon

Compact Bluetooth Sport oortje, voor muziek luisteren en bellen, 1 oortje.

De Bluetooth sport in-ear oortje is ideaal voor het onopvallend beluisteren van uw favoriete muziek tijdens het sporten, werken of in de auto. Het oortje kan uitstekend worden gebruikt om tracks vanaf uw Apple Ipod, Iphone, Ipad, Samsung, HTC, Huawei, Blackberry of elke willekeurige andere mobiele telefoon met Bluetooth, draadloos af te spelen en tevens geen gesprek te missen.

Dankzij de ergonomische pasvorm heeft u geen last van het oortje en dankzij het lichte materiaal weegt het oortje zelf slechts 5 gram, u heeft ook maar 1 oortje nodig, kortom u behoudt alle vrijheid tijdens het sporten of tijdens andere bezigheden.

Doordat u met deze “headset” maar 1 oor “bezet” houdt, blijft ervoldoende contact met de wereld om u heen, wel zo veilig en niet storend aanwezig voor anderen!

U “draait” de headset in uw oor, dit kan op twee manieren, zie de handleiding of de foto`s hoe U het oortje kunt bevestigen.

Het gebruik is eenvoudig. Maak een bluetooth connectie met bijvoorbeeld uw telefoon en speel uw favoriete muziek af. De headset heeft 1 multifunctionele knop waarmee U de headset mee aan/uit kan doen en een Bluetooth connectie opzetten door de knop gedurende 3 seconden in te houden. Aan inkomende gesprekken is ook gedacht. Wordt U gebeld dan zorgt de headset ervoor dat de muziek tijdelijk wordt onderbroken en dat het gesprek via het oortje gevoerd kan worden. De muziek zal, zodra het gesprek voorbij is, automatisch weer starten.

Handsfree bellen.

De headset is binnen 1 minuut gekoppeld en klaar voor gebruik.De headset switcht automatisch van audio naar telefoonmodus wanneer er gebeld wordt. Om op te nemen moet u slechts de opneem knop indrukken op uw telefoon en het geluid van het gesprek zal zich afspelen in het oortje. Het oortjebevat een geïntegreerde microfoon van hoogwaardige kwaliteit, waardoor gesprekken zijn te voeren zonder het oortje uit te nemen tot ongeveer 10 meter afstand van je telefoon.

Met de meegeleverde oplaadkabel is de headset op te laden. De ingebouwde accu van de headset is binnen 1,5-2 uur volledig opgeladen waarna de headset met een volle accu ongeveer 4 uur lang gebruikt kan worden, veel langer dan de meeste lichtgewicht headsets van dit formaat.

Bestel nu deze Bluetooth Sport in-ear koptelefoon snel en voordelig.

De verzending is gratis.

(EAN code: 8719177760809 ) (ID: 9200000069453187 Merkloos) Ga je straks eveneens opnieuw make up bestellen in Bütgenbach/Butgenbach ? Bluetooth Sport In-ear oortje in Bütgenbach/Butgenbach

Shoppen in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “Bluetooth Sport In-ear oortje” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics In-ear oordopjes in de streek van Bütgenbach/Butgenbach (België).

Waar? in Bütgenbach/Butgenbach

Er zijn veel opties om deals aan te schaffen in Bütgenbach/Butgenbach.


Er zijn veel winkels nabij Bütgenbach/Butgenbach.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! boerenmagie.nl Bluetooth Sport In-ear oortje in Bütgenbach/Butgenbach