Blaupunkt Polaris Qc Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, bruin , merk i12Cover (Lutjeloo) ☆☆☆

Blaupunkt Polaris Qc Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, bruin , merk i12Cover in Lutjeloo

Geschikt voor: Blaupunkt Polaris | Blaupunkt Polaris Qc

Blaupunkt Polaris Qc hoes, Diamond Class
Deze universele Diamond Class tablet hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Blaupunkt Polaris Qc.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Blaupunkt Polaris Qc wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Blaupunkt Polaris Qc rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u het toestel kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat deze niet weg zal glijden als hij schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover.
Belangrijkste kenmerken
– Diamond Class Kwaliteit
– Multi Stand
– Extra mooie afwerking
– Stevige bevestigingsklemmen
– Verkrijgbaar in diverse kleuren (EAN code: 8718778798440 ) (ID: 9200000027451931 i12Cover) Zal je zo meteen ook opnieuw kleding bestellen in Lutjeloo ? Blaupunkt Polaris Qc Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, bruin , merk i12Cover in Lutjeloo

Winkelen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Blaupunkt Polaris Qc Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, bruin , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Bellingwedde (Nederland).

Bestellen? in Bellingwedde

Er zijn veel opties om items aan te schaffen in Lutjeloo.


Er zijn tal van winkels nabij Bellingwedde.

Meestal zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.boerenmagie.nl Blaupunkt Polaris Qc Diamond Class Cover, Luxe Multistand Hoes, bruin , merk i12Cover in Lutjeloo