Bigben RR15METRO Wekkerradio met LED Display – Parijs Metro (Schuilenburg) ☆☆☆

Bigben RR15METRO Wekkerradio met LED Display - Parijs Metro in Schuilenburg

Meervoudig alarm | FM radio

Voor iedereen die dol is op Parijs, is deze stijlvolle wekkerradio met LED display een mooie aanwinst voor op de slaapkamer. De wekker beschikt over alle functies die je van een wekker van deze prijs mag verwachten. En door het mooie vintage design met een foto van de Parijse metro, word je vrolijk wakker.

Stijlvolle wekkerradio in vintage stijl

Het simpele zwarte design van de wekker zorgt ervoor dat hij goed staat op alle nachtkastjes. De knoppen van deze mooie stijlvolle wekkerradio zijn groot en dat maakt dat dit apparaat makkelijk te bedienen is. Op het LED display is de tijd af te lezen. Het scherm is verlicht, zodat de tijd ook ‘s nachts goed te zien is. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je wakker ligt door het licht, want het scherm is dimbaar. Iedereen die dol is op Parijs en Frankrijk, kan vast een mooi plekje vinden voor deze stijlvolle wekkerradio.

Makkelijke bediening

De knoppen bovenop de wekkerradio zorgen ervoor dat deze makkelijk te bedienen is. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete FM radiozender opzoeken, zodat je elke dag wakker wordt met een leuk muziekje. Maar je kunt er ook voor kiezen om met de buzzer te ontwaken. Wil je doordeweeks op een andere tijd wakker worden dan in het weekend? Op deze wekkerradio kun je twee verschillende wektijden instellen. Handig, zo want zo vergeet je in het weekend niet je wekker te zetten!

Nap, sleep of snooze

De stijlvolle wekkerradio beschikt over drie handige functies. Wil je even kort een dutje doen, dan is de nap-functie op deze wekker ideaal. Met deze functie kun je een korte slaaptijd instellen. Dus stel dat je 25 minuten wilt slapen, zet je de wekker op 25 minuten en doe je je ogen dicht. Zodra de tijd voorbij is, gaat de wekker af en ga jij lekker door waar je mee bezig was. De sleep-functie is prettig voor mensen die graag met muziek in slaap vallen. Zet de sleeptimer en ga lekker liggen. Terwijl jij in slaap valt met een rustig muziekje op de achtergrond, gaat de radio vanzelf uit als de ingestelde tijd voorbij is. En natuurlijk ontbreekt ook de snooze knop niet op deze wekkerradio.

De stijlvolle wekkerradio werkt op netstroom, maar is ook geschikt voor batterijen. Dit exemplaar is ideaal voor iedereen die dol is op vintage en van Parijs houdt.

(EAN code: 3499550348415 ) (ID: 9200000058829504 Bigben interactive) Ga je binnenkort eveneens opnieuw make up bestellen in Schuilenburg ? Bigben RR15METRO Wekkerradio met LED Display - Parijs Metro in Schuilenburg

Klussen in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “Bigben RR15METRO Wekkerradio met LED Display – Parijs Metro” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Wekkerradio’s in de streek van Hellendoorn (Nederland).

Online in Hellendoorn

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te bestellen in Schuilenburg.


Er zijn veel winkels nabij Hellendoorn.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.boerenmagie.nl Bigben RR15METRO Wekkerradio met LED Display - Parijs Metro in Schuilenburg