Belkin Slim-Fit Plus Sportarmband voor Samsung Galaxy S7 – Zwart (Klooster) ▷

Belkin Slim-Fit Plus Sportarmband voor Samsung Galaxy S7 - Zwart in Klooster

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7

Belkin sportarmbandDe duurzame Slim-Fit Plus-armband voor de Galaxy S7 beschermt niet alleen jouw telefoon tijdens het sporten, maar zit ook nog eens heel comfortabel. Door de perfecte pasvorm en het slanke ontwerp zit de armband niet in de weg. Hierdoor zou je bijna vergeten dat u hem draagt. Zo kun je jezelf volledig concentreren op jouw training.

Slank en stijlvol

De Slim-Fit Plus-armband voor de Galaxy S7 is gemaakt van elastisch neopreen dat ademt en met de hand gewassen kan worden. De armband zit goed tegen jouw arm aan zodat je er geen last van hebtt en je makkelijk bij het scherm kunt. Dankzij de reflecterende accenten ben je bovendien goed zichtbaar voor anderen.

Reflectiestrip voor zichtbaarheid

Voor uw veiligheid is de armband voorzien van een reflecterende strip waardoor u tijdens het wandelen, lopen of fietsen goed zichtbaar bent, zelfs als het donker is.

Opbergysteem snoeren

Snoeropbergsysteem

Geen last meer van in de knoop geraakte snoeren dankzij het snoeropbergsysteem van de Slim-Fit Plus-armband voor de Galaxy S7. Het opbergsysteem is geïntegreerd in de armband. U hoeft dus alleen maar het overtollige deel van het snoer op te bergen om geen last meer te hebben van draden.

Verstelbaar

Makkelijk verstelbaar

Er zijn twee redenen waarom we de Slim-Fit Plus-armband voor de Galaxy S7 een langere band hebben gegeven: ten eerste omdat de armband zo gemakkelijker te verstellen is en ten tweede om ervoor te zorgen dat uw huid niet bekneld of geïrriteerd raakt.

toegang tot knoppen

Toegang tot knoppen en poorten

De Slim-Fit Plus-armband voor de Galaxy S7 is zo ontworpen dat de thuisknop en de hoofdtelefoonaansluiting volledig toegankelijk zijn. Je kunt dus snel en gemakkelijk het touchscreen bedienen en jouw hoofdtelefoon aansluiten terwijl je jouw Galaxy S7 in de armband en op jouw arm kunt laten zitten.

In één oogopslag:

  • Licht, ademend materiaal
  • Verstelbare band
  • Transparante displaybescherming
  • Met de hand te wassen

(EAN code: 0745883706051 Stijlvolle, comfortabele en wasbare sportarmband van ademend materiaal) (ID: 9200000058032260 Belkin) Ga je straks ook opnieuw speelgoed kopen in Klooster ? Belkin Slim-Fit Plus Sportarmband voor Samsung Galaxy S7 - Zwart in Klooster

Tafelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Belkin Slim-Fit Plus Sportarmband voor Samsung Galaxy S7 – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Sportarmbanden in de streek van Alphen-Chaam (Nederland).

Winkels in Alphen-Chaam

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Klooster.


Er bestaan veel winkels nabij Alphen-Chaam.

Vaak zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Belkin Slim-Fit Plus Sportarmband voor Samsung Galaxy S7 - Zwart in Klooster