BeHello Oplaadkabel USB-Micro (0,15m) Rood (Boerhaar) ☆☆☆

BeHello Oplaadkabel USB-Micro (0,15m) Rood in Boerhaar

Be Charged

Dit is de oplaadkabel van BeHello. Deze kabel is voorzien van een Micro-USB aansluiting waarmee je naast het opladen van jouw toestel ook je favoriete video’s, foto’s of bestanden gemakkelijk kunt overzetten.

BeHello Symbols

Geschikt voor Tablets

Met een capaciteit van 2.1 Ampere is deze kabel zeer geschikt om ook te gebruiken voor tablets. Zo kun je ook jouw tablet voorzien van een volle batterij of genieten van jouw favoriete films en muziek op je tablet.

Ultra Dun

2.1 Ampère

Flexibel

15 cm Kabel

15 centimeter kabel

De kabel is met zijn 15 centimeter het onmisbare voorwerp op uw bureau. Doordat hij slechts 15 centimeter lang is, zal hij ook niet snel in de knoop raken! Daarnaast is hij ook nog eens beschikbaar in vier prachtige kleuren. Nog meer uit je smartphone halen? Neem dan eens een kijkje naar de BeHello thuisladers.

Wheel
Tempered

GIF

(EAN code: 8719075550472 ) (ID: 9200000049657257 BeHello) Zal je straks ook terug klus gerief bestellen in Boerhaar ? BeHello Oplaadkabel USB-Micro (0,15m) Rood in Boerhaar

Webshops in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “BeHello Oplaadkabel USB-Micro (0,15m) Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede computer in de regio van Olst-Wijhe (Nederland).

Bestellen? in Olst-Wijhe

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in Boerhaar.


Er zijn veel shops nabij Olst-Wijhe.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.boerenmagie.nl BeHello Oplaadkabel USB-Micro (0,15m) Rood in Boerhaar