“””Archos 50 Helium Plus Waterdichte Telefoon Hoes, Waterproof Case, Waterbestendig Etui, zwart , merk i12Cover””” (Aarschot) ▷


Geschikt voor: Archos 50

Waterdichte case voor uw Archos 50 Helium Plus. (Universeel)
Met deze universele waterdichte 50 Helium Plus Case kunt u voortaan al uw avontuurlijke reizen beleven met uw 50 Helium Plus erbij! De waterbestendige beschermhoes beschermt uw smartphone tegen zand, water, stof en krassen.
Deze waterdichte hoes voor de 50 Helium Plus is perfect voor gebruik bij bijvoorbeeld in bad, onderwater fotograferen, snorkelen, zwemmen en vele andere watersporten. Maar natuurlijk ook in andere situaties waarbij uw telefoon (water) schade op zou kunnen lopen.
Zin om bijvoorbeeld lekker met uw 50 Helium Plus in het water te dobberen of in het strandzand met uw smartphone te werken/spelen, dat is met deze waterbestendige hoes geen enkel probleem! Of wat dacht u ervan om even op uw gemak de digitale versie van de krant of Voetbal International in bad te lezen? Hoe relaxed is dat !
Het handige is dat u uw 50 Helium Plus nog prima kunt bedienen via het doorzichtige en flinterdunne folie terwijl de 50 Helium Plus veilig in de case ligt. Verder is de Waterproof 50 Helium Plus Case makkelijk in gebruik door hem simpelweg open te maken en vervolgens uw smartphone er in te leggen. Met de slotjes aan de zijkant kunt de beschermhoes stevig vastzetten. Gaat u binnenkort op reis en wilt uw uw 50 Helium Plus overal mee naar toe nemen? Koop dan de Waterproof Case om uw Archos 50 Helium Plus te beschermen tegen alle ?gevaarlijke? stoffen!
De hoes is d.m.v. de handige draagbanden zowel aan nek als arm te bevestigen. De waterdichte hoes zal drijven als deze in het water valt.
Let er voor gebruik wel op dat u de telefoonhoes op de juiste manier goed heeft gesloten alvorens gebruik in het water. Wij raden aan om het product eerst te testen met bijvoorbeeld een stuk (keuken)papier of iets dergelijks. Zo bent u er zeker van dat de hoes echt waterdicht is, voordat u de hoes gaat gebruiken met uw kostbare Archos 50 Helium Plus erin, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk.
Volg de instructies in de handleiding. (EAN code: 8719177047955 ) (ID: 9200000049498150 i12Cover) Ga je zo meteen ook terug speelgoed aanschaffen in Aarschot ?

Online in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw artikel “”””Archos 50 Helium Plus Waterdichte Telefoon Hoes, Waterproof Case, Waterbestendig Etui, zwart , merk i12Cover”””” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Aarschot (België).

Waar? in Aarschot

Er zijn veel opties om items te vinden in Aarschot.


Er zijn veel shops nabij Aarschot.

Vaak wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl