Apple iPhone 5S refurbished door Renewd – 32GB – Zilver (Geersdijk) ☆☆☆

Apple iPhone 5S refurbished door Renewd - 32GB - Zilver in Geersdijk

Refurbished | Simlockvrij | iOS 9.0 | 4 inch scherm | 32 GB geheugen

De Renewd iPhone is een refurbished iPhone die voorzien is van 100% originele Apple onderdelen. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Je bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze dus!

Kenmerken Renewd:

  • Refurbished met 100% originele Apple onderdelen
  • Zo goed als nieuw
  • Altijd de laatste software
  • 2 jaar garantie
  • Data kabel en CE gecertificeerde oplader worden meegeleverd in de doos

Refurbished

Refurbished telefoons zijn gebruikte telefoons die getest zijn en waar nodig zijn opgeknapt. Een refurbished telefoon is niet te vergelijken met een tweedehands telefoon omdat een tweedehands telefoon niet gecontroleerd is en geen nieuwe onderdelen heeft gekregen. Alle Renewd iPhones zijn door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider gecontroleerd. Zo heb je gegarandeerd een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit.

Zo goed als nieuw

De Renewd iPhone is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Alle Renewd iPhones zijn professioneel gepolijst, geheel opgeknapt en waar nodig van nieuwe Apple onderdelen voorzien. Het toestel bevat geen tot zeer lichte gebruikerssporen en is in perfecte technische staat.

100% originele Apple onderdelen

Tijdens het opschonen van de iPhone worden enkel originele Apple onderdelen gebruikt. De iPhone wordt gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider om de hoge kwaliteit van de iPhone te waarborgen.

Altijd de laatste software

Een Renewd iPhone beschikt altijd over de laatste software versie. Zo hoef je de iPhone zelf niet meer te updaten naar het nieuwste besturingssysteem.

Leveringscondities

De Renewd iPhone wordt geleverd inclusief data kabel en CE gecertificeerde oplader.

(EAN code: 8719244270163 ) (ID: 9200000057997985 Apple) Ga je zo meteen ook terug speelgoed kopen in Geersdijk ? Apple iPhone 5S refurbished door Renewd - 32GB - Zilver in Geersdijk

Tafelen in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Apple iPhone 5S refurbished door Renewd – 32GB – Zilver” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2018 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Smartphones in de regio van Noord-Beveland (Nederland).

Online in Noord-Beveland

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Geersdijk.


Er bestaan veel winkels nabij Noord-Beveland.

Vaak kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Apple iPhone 5S refurbished door Renewd - 32GB - Zilver in Geersdijk