Apple iPad Pro 12.9 inch – 360- draaibare Hoes – Lederen – Licht Blauw (Westeinde) ☆☆☆

Apple iPad Pro 12.9 inch - 360- draaibare Hoes - Lederen  - Licht Blauw in Westeinde

Geschikt voor: Apple iPad Pro 1 (12.9 inch)

GRATIS VERZENDING! – 360° draaibare Hoes is geschikt voor de iPad Pro 1 – 12.9 inch.

Past deze hoes op mijn iPad? -> Op de achterkant van uw iPad staat een model nummer, uitsluitend de volgende modellen passen met deze Smart Cover hoes: A1584 en A1652. Wij leveren deze hoes in alle kleuren en modellen, bekijk ons hele aanbod om de gewenste hoes voor uw iPad uit te zoeken.

360° draaibare Hoes biedt een volledige bescherming van de iPad. Dat wil zeggen zowel de voor als de achterkant. De voorkant wordt afgedekt door de zachte binnenkant van deze hoes. De achterkant wordt beschermd door een harde case die bedekt is met een laag pu-leer. De iPad zit vastgeklemd in de hoes zodat deze er niet uit kan vallen voor een complete bescherming.

Standaard
De iPad hoes dient niet alleen als bescherming voor de iPad, maar is ook functioneel. Zo is deze ook te gebruiken als standaard. Als de iPad in de hoes vast zit, kan deze worden neergezet en gebruikt worden als standaard. Hij kan zowel in portretstand als in landschapstand worden neergezet.

Sleep en wake up functie
De sleep en wake up functie is een zeer handige functie die er voor zorgt dat de iPad bij het sluiten van de hoes automatisch op stand-by gaat. Bij het openen van de hoes gaat de iPad weer automatisch aan. Deze functie wordt veroorzaakt door een magneet die zowel in de hoes als in de iPad verwerkt zitten. De functie is eventueel in het menu uit te schakelen, maar staat standaard aan. (EAN code: 8438473770410 ) (ID: 9200000058963481 BetaalbareHoesjes TM) Zal je binnenkort ook terug klus gerief aanschaffen in Westeinde ? Apple iPad Pro 12.9 inch - 360- draaibare Hoes - Lederen  - Licht Blauw in Westeinde

Webshops in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Apple iPad Pro 12.9 inch – 360- draaibare Hoes – Lederen – Licht Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Hollands Kroon (Nederland).

Waar? in Hollands Kroon

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Westeinde.


Er bestaan veel winkels nabij Hollands Kroon.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.boerenmagie.nl Apple iPad Pro 12.9 inch - 360- draaibare Hoes - Lederen  - Licht Blauw in Westeinde