Apple Ipad Mini Retina Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover (Nieuwenhove) ☆☆☆

Apple Ipad Mini Retina Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Nieuwenhove

Geschikt voor: Apple iPad mini 1/2/3

Advies verkoopprijs: €32.95

Apple Ipad Mini Retina Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand
Deze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Apple Ipad Mini Retina. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.

360 graden draaibare Multi-stand
De hoes heeft een Multi-stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om de Apple Ipad Mini Retina zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Apple Ipad Mini Retina of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.

Verfijnde materialen
De Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Apple Ipad Mini Retina. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Apple Ipad Mini Retina als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand samen met de drie positioneringsstrips.

Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem
De Apple Ipad Mini Retina wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Apple Ipad Mini Retina het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.

Polkadot cover
Deze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.

Deze Diamond Class Polkadot case met 360 graden roteerbare Multi-stand is van het merk i12Cover.

(EAN code: 8718778692229 ) (ID: 9200000026839316 i12Cover) Ga je zo meteen ook opnieuw kleding bestellen in Nieuwenhove ? Apple Ipad Mini Retina Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Nieuwenhove

Webshops in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Apple Ipad Mini Retina Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Geraardsbergen (België).

Waar? in Geraardsbergen

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Nieuwenhove.


Er zijn tal van winkels nabij Geraardsbergen.

Misschien kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! boerenmagie.nl Apple Ipad Mini Retina Diamond Class Polkadot Hoes met 360 graden Multi-stand, Rood, merk i12Cover in Nieuwenhove